Vacatures

Electrical engineer

13-8-2019 HBO High Tech Enschede

Wat jij gaat doen

De afdeling electronics engineering ontwerpt besturingen voor een grote variatie aan mechatronische producten. De expertise ligt op het vlak van motion, data acquisitie, sensor technologie, machine-/productveiligheid en connectivity (custom-made kabel oplossingen).De besturingen bestaan vaak uit industriële pc oplossingen, industriële bussystemen of PLC systemen. Samen met industrieel beschikbare hardware en custom interconnectie vormt dit een totaal oplossing voor onze klanten. Als electrical engineer werk je samen in een projectteam. Hierbij is een goede communicatie naar de afdelingen mechanica, software, prototyping en systeem engineering noodzakelijk.

Samen ben je o.a. verantwoordelijk voor het concept, ontwerpen en uitwerken van het systeem. Tijdens de realisatie fase ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van de montage en uiteindelijk het in bedrijf stellen en de verificatie van het systeem.

Ben jij de kandidaat?

Als Electrical engineer dien je te voldoen aan de volgende eisen:
 • Je hebt recent een HBO opleiding Elektrotechniek gevolgd.
 • Daarnaast ben je creatief, zorgvuldig, gericht op resultaat en ben je bereid je verder te ontwikkelen.
 • Een brede interesse in het vakgebied is onmisbaar, maar ook de wil om over de grenzen van je eigen vakgebied te kijken is van belang.
 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en hebt er geen problemen mee om ook projecten op andere vlakken aan te pakken.
 • Je beschikt bij voorkeur over stage/werk -ervaring in de machinebouw.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • vakantiedagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever is een high-end technologieleverancier van producten en systemen, met als focusgebieden hightech, industrial & vision, embedded, optomechatronic en medical systems.

De opdrachtgever is een snel groeiende onderneming die opdrachtgevers met een breed scala aan competenties ondersteunt. Als system supplier kan de opdrachtgever de hele behoefte van de klant afdekken, van proof-of-principle, prototype en pre-productie tot serieproductie. In ruim twintig jaar is het bedrijf uitgegroeid tot 385 medewerkers.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen