Vacatures

Werkvoorbereider Bouw

17-12-2019 MBO, HBO Bouwkunde Drachten

Wat jij gaat doen

Jij hebt de regie over service en het onderhoud aan uiteenlopende gebouwen. Dit doe je voor diverse opdrachtgevers in de regio Drachten. Vanuit ons kantoor zorgen wij ervoor dat de gebouwen van onze opdrachtgevers in optimale staat zijn zodat de gebruikers in een gezonde en veilige omgevingen kunnen werken en wonen. Denk hierbij aan grote utiliteit.

Als werkvoorbereider zorg jij dat alle afspraken tijdig worden ingepland, materialen op tijd zijn en dat de juiste monteurs en onderaannemers worden ingeschakeld om de klus te klaren. Daarnaast houd je de deadline scherp in de gaten en grijp je in wanneer de klok begint te tikken. Ook verzorg je een correcte administratiebegeleiding en archivering. Dat je meerdere ballen tegelijk in de lucht houdt voor verschillende opdrachtgevers maakt jouw werk extra uitdagend.

Komt de klant met een nieuwe aanvraag, dan stel jij de kostprijscalculatie op en zorg je dat de klus wordt uitgevoerd. Je denkt ook verder: waarom voeren we dit onderhoud eigenlijk uit? En kan het beter of efficiënter? Uiteindelijk is jouw doel een zo prettig mogelijk werk- en leefklimaat creëren voor de gebruikers van het gebouw.

Ben jij de kandidaat?

Jij wilt de klant ontzorgen. Daarom denk je altijd twee stappen vooruit. In een hectische omgeving kun je snel schakelen; over meerdere contracten die tegelijkertijd lopen weet jij prima het overzicht te bewaken. Communicatief ben je sterk. Jij kunt met iedereen een goed gesprek voeren en snapt wat er gevraagd wordt. Verder heb je:
- Minimaal een mbo 4-diploma bouwkunde of vergelijkbaar niveau
- Vijf jaar ervaring als werkvoorbereider of in een vergelijkbare functie
- Bij voorkeur ervaring in de buitendienst

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
- Een mooie baan bij onze opdrachtgever
- Een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
- 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
- Een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
- Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
- Vakantiedagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever is een landelijke aannemer die binnen alle technische disciplines actief is. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen