Vacatures

Werkvoorbereider Junior Ondergrondse Infra

13-10-2021 MBO Civiele techniek, Bouwkunde, Elektrotechniek Etten-Leur

Wat jij gaat doen

Wat ga je doen als Junior werkvoorbereider ondergrondse infra?

Bij de werkgever leren ze jou als Junior Werkvoorbereider de kneepjes van het vak! Vanuit het  kantoor in Etten-leur ga jij je bezighouden met het technisch voorbereiden van ondergrondse infra projecten. Dit zijn projecten voor het aanleggen of vervangen van de kabels en leidingen voor de distributie van gas, water en elektra. Jij vertaalt de vraag van de opdrachtgever naar concreet werk en samen met de uitvoerders en de monteurs zorg je dat deze projecten van begin tot eind soepel verlopen. Ieder project is anders, van verschillende diameters, tot complexe locaties waar de projecten plaatsvinden.
In de voorbereidingsfase zorg jij dat de benodigde materialen, gereedschappen en het materieel op tijd beschikbaar is. Jij stelt de werkplanning op, regelt de aanvraag van vergunningen en verzorgt de benodigde meldingen bij de overheidsinstanties. Risico’s bespreek je en deze neem je mee in je werkvoorbereiding. Daarnaast stel je de werkmappen samen en draag je deze over aan de uitvoerder. Ook ondersteun je bij technische vraagstukken in de uitvoeringsfase van het project en wanneer het project is afgerond verzorg jij de afrekenstaten en dien je deze in bij de opdrachtgever.

Ben jij de kandidaat?

  • Minimaal een MBO niveau 4 diploma, bij voorkeur richting Civiele Techniek of Middenkaderfunctionaris Infra. Als je een andere technische opleiding op minimaal niveau 4 hebt gevolgd nodigen we je ook van harte uit te solliciteren.
  • Je bent proactief, stressbestendig en leergierig.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1500,- zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Werken bij  deze opdrachtgever  is werken binnen een internationaal familiebedrijf met ruim 800 medewerkers in vaste dienst waar flexibiliteit en loyaliteit hoog in het vaandel staan. Met de zeer goede reputatie en inmiddels ruim 50 jaar ervaring is het  een bedrijf van formaat in de wereld van verbindingen.

De werkgever verzorgt distributienetwerken voor gas, water, elektriciteit en communicatie. Van ontwerp en engineering tot aanleg en onderhoud leggen we daarmee een solide basis voor basisvoorzieningen die zowel consumenten als ondernemingen dagelijks nodig hebben. Daarnaast zijn ze zeer  ervaren medewerkers experts op het gebied van verschillende gespecialiseerde toepassingen. Zo is  de werkgever al decennialang actief op het gebied van laag-, midden- en hoogspanningsverbindingen, stadsverwarming en verlichting. Als projectorganisatie kennen ze korte lijnen en een directe en informele bedrijfscultuur.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen