Vacatures

Servicetechnicus Brandmeldinstallaties

28-7-2021 MBO Elektrotechniek, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde Hengelo

Wat jij gaat doen

Brandmeldinstallaties kunnen levens redden. Dat weet jij als Servicetechnicus als geen ander. Daarom zie jij het helemaal zitten om zelfstandig onderhoud en service te verzorgen aan high-end brandbeveiligingsinstallaties. Je lost storingen op, liefst nog voordat ze plaatsvinden door installaties goed te onderhouden en preventief verbeteringen te signaleren. Waar nodig houd jij je bezig met reparaties en renovaties. 
 
Dat doe je voor meerdere klanten, zodat je telkens op een andere plek aan het werk bent. Zo zie je nog eens wat van de wereld. Of in ieder geval van jouw regio. Omdat je meerdere klussen op een dag hebt, bepaal je zelf de werkvolgorde en aanpak. Veel vrijheid in je werk dus. Ideaal, toch? Je werkt soms zelfstandig, soms samen met een maatje.

Als Servicetechnicus Brandmeldinstallaties weet je van wanten. Van de staat van onderhoud controleren tot diagnoses stellen. Het is aan jou wel toevertrouwd. Want jij bent de deskundige. Daarom geef je ook adviezen en doe je verbetervoorstellen. Je bent niet vies van een storingsdienst en vindt het leuk om incidenteel leiding te geven aan één of twee monteurs. Onderaannemers begeleiden is jou ook op het lijf geschreven. Je schakelt makkelijk met jouw klant en de technisch beheerder.

Ben jij de kandidaat?

Je hebt minimaal een MBO4-diploma richting de installatietechniek of elektrotechniek. 
Je bent representatief, klantgericht en kan goed communiceren. Er staat niets voor niets service in jouw functietitel. 
Je houdt je hoofd koel en schrikt niet als dingen anders gaan dan verwacht. 
Je hebt een rijbewijs B waarmee je jouw regio doorkruist.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1500,- zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Een gedeelde passie voor de installatietechniek. Dat kenmerkt deze opdrachtgever in de regio. Samen zorg je voor service & onderhoud, renovatie, meet- & regeltechniek, liften en brandbeveiliging voor de tofste opdrachtgevers. Je hebt veel vrijheid in je werk en ervaart onderlinge kameraadschap. Want jouw collega’s zijn net zo trots op hun werk als jij.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen