Vacatures

Engineer Elektrotechniek

25-5-2022 HBO Elektrotechniek Nijmegen, Nederland

Wat jij gaat doen

Als Engineer Elektrotechniek maak je deel uit van een projectteam dat werkt aan uiteenlopende projecten op luchthavens, variërend van grootschalige renovaties en aanpassingen tot kleine verbouwingen en aanpassingen in de terminal. Andere onderdelen zijn het uitbreiden en moderniseren van de energieopwekking- en voorziening of de brandmeldinstallaties en doet dat vanuit de focus op duurzaamheid met innovatieve concepten. Werken voor luchthavens betekent een focus op de 24/7 operatie en de veiligheidsaspecten die horen bij een omgeving met grote mensenmassa's. Ook krijg je te maken met een opdrachtgever met een grote organisatie en veel stakeholders. Deze vraagt niet alleen om de beste technische oplossingen, maar ook om een ontwerpaanpak die past bij de ambitie en complexe structuur van hen opdrachtgevers. Je krijgt bij de opdrachtgever de kans om onder leiding van ervaren collega's alle technische ins en outs van luchthavens te doorgronden. Als aankomend professional zal je in beginsel de meer ervaren ontwerpers ondersteunen bij dagelijkse werkzaamheden. Het is teveel om op te schrijven maar de belangrijke verantwoordelijkheden zijn:

  • Je denkt mee in de conceptfase van het project;
  • Je werkt delen van het installatieontwerp uit conform richtlijnen en werkt deze uit (zoals energievoorziening, brandveiligheid, luchtbehandeling, zwakstroominstallaties, verlichting, telematica en communicatie- en beveiligingsvoorzieningen);
  • Je maakt veel voorkomende berekeningen op het gebied van kabel- of verlichtingsberekeningen;
  • Je coördineert en stemt de werkzaamheden af met de ontwerpleider;
  • Je ondersteunt de ontwerpleider en projectmanager in de communicatie naar de klant en het ontwerpteam.

Ben jij de kandidaat?

Voor deze functie zijn we op zoek naar jou, met een Master - of Bachelor (hbo) opleiding in de Werktuigbouw of Elektrotechniek. Of een andere technische opleiding met interesse in de gebouwgebonden technieken. Motivatie en de ambitie om duur­za­me, in­tel­li­gen­te en toe­komst­be­sten­di­ge ge­bou­wen te ontwerpen voor onze opdrachtgevers is het belangrijkst, de rest leer je on the job!

Wat wij bieden

  • Uitdagende (internationale) projecten waarin jij je ideeën en creativiteit kwijt kunt.
  • Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling en vitaliteit met ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, fiets- en sportregelingen, flexibele werkuren, 32 vakantiedagen en mogelijkheid tot aankopen van extra dagen.
  • Een werkomgeving waar samenwerking en collegialiteit vh.
  • Duurzaamheid zit in onze genen. Dit uit zich bijvoorbeeld in een mobiliteitsbeleid dat gezondheid en duurzaamheid voorop heeft staan. Veel van onze kantoren liggen bij OV-knooppunten. 

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever is als ingenieursbureau gespecialiseerd in advies, ontwerp en uitvoeringsbegeleiding op het vlak van installatietechniek, bouwfysica, energievoorziening en duurzaamheid. Onze kennis en kunde ligt bij het zorg dragen aan duurzame, intelligente en toekomstbestendige gebouwen die het proces van onze klanten optimaal ondersteunen. We zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van de installaties en het realiseren van een goed comfort en een prettig klimaat in de meest uiteenlopende gebouwen; van kantoren, tot luchthavens en van ziekenhuizen tot datacenters.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen