Vacatures

Junior Projectleider Geotechnisch onderzoek (ArcGIS)

13-5-2022 MBO, HBO Civiele techniek, Geo-informatie Son en Breugel

Wat jij gaat doen

Als junior projectleider Geotechnisch onderzoek heb je een enorm dynamische baan. Het mede beheren en organiseren van het grondonderzoek vormt een wezenlijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Je bent een spin in het web en hebt dan ook zowel contact met de binnendienst, de buitendienst als ook de opdrachtgever. Het betreft een veelzijdige functie waarbij naast een hands-on mentaliteit ook accuratesse verwacht wordt.

De data die met behulp van het grondonderzoek wordt verkregen verwerk je vervolgens in ons informatiesysteem (GIS) en interpreteer je aan de hand van overige gebiedsgegevens (kabels-/leidingen, etc.). Het laboratorium onderzoekt vervolgens de grond op onder meer draagkracht en de adviseurs schrijven een funderingsadvies uit.

Ben jij de kandidaat?

Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe opdrachten en verliest daarbij de planning niet uit het oog. Je bent innovatief en een echte aanpakker. Je gaat geen uitdaging uit de weg en bent leergierig. Je bent iemand die flexibel is ingesteld en stressbestendig is. Je vindt het een uitdaging om een schakel te vormen tussen onze mensen in de buitendienst en op kantoor. Je bent vaardig met het voorbereiden van of verwerken en rapporteren van gegevens in bijvoorbeeld Excel/Word.

Ervaring met GIS of CAD en het op basis hiervan willen door ontwikkelen in GIS heeft onze voorkeur. Indien jij niet beschikt over deze ervaring maar wel affiniteit hebt met of interesse hebt in het beheren, verwerken en nader interpreteren van gegevens via daarvoor beschikbare (geografisch georiënteerde) softwarepakketten dan zien wij zeker mogelijkheden jou hierin verder te begeleiden.

Jij beschikt over:

  • HBO/MBO werk en denkniveau
  • Enige ervaring met GIS ( Geografisch Informatie Systeem) of in elk geval de bereidheid en kunnen leren
  • Interesse in bodemonderzoek

Wat wij bieden

 
  • Uitdagende projecten over de volle breedte van de geotechniek
  • Doorgroeimogelijkheden op basis van je persoonlijke ontwikkeling
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 33 vakantiedagen, pensioen, winstdeling en uitgebreide studiemogelijkheden
  • Flexibiliteit om werk en privé te combineren
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de uiteindelijke intentie voor een vaste aanstelling
  • Deelname aan talenprogramma Geo-ICT, of GIS Advanced Program

Waar jij gaat werken

Ingenieursbureau is een geotechnisch en milieutechnisch onderzoeks- en adviesbureau dat sinds 1 januari 2022 onderdeel is van het internationale ingenieursbureau  Socotec. We beschikken over de nieuwste technieken voor veldonderzoek, laboratorium onderzoek en geo-monitoring. Als een van de grootste spelers in Nederland opereren we vanuit vestigingen in Son, Waddinxveen, Hoofddorp en Groningen. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en komen voor een belangrijk deel uit Nederland. We werken voor Rijkswaterstaat, Provincies, Waterschappen, grote ingenieursbureaus, bouwbedrijven, corporaties, industrie en particulieren. Bij gelegenheid werken wij ook in het buitenland. Met hoogopgeleide ingenieurs en met ruim 45 jaar ervaring beschikken we over alle denkbare geo- en milieutechnische kennis die noodzakelijk is om het juiste advies te geven

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen