Vacatures

Technisch adviseur

10-5-2022 MBO, HBO Civiele techniek, Elektrotechniek, Energietechniek Emmen

Wat jij gaat doen

Door middel van het uitvoeren van technische audits houd jij samen met je collega's het gas- en elektriciteitsnet op niveau. Je kunt zowel op het gebied van elektra of juist met gas aan de slag. Dit is afhankelijk van jouw expertise. En het mooie: je kunt je op beide fronten ontwikkelen, omdat je samenwerkt met ervaren adviseurs die hun kennis graag met je delen.

Je hebt in deze functie veel vrijheid en werkt zelfstandig, maar je werkt ook veel samen met uiteenlopende collega’s. Van engineers die projecten opzetten en de tekenaars die technische gegevens verwerken tot de uitvoerders in het veld. Maar ook met diverse managers wanneer er kwaliteitsissues zijn. Deels voer je je audits uit vanuit huis of kantoor en deels op locatie. Hoe jouw agenda eruitziet, heb je grotendeels zelf in de hand. Vervolgens maak je werk van de uitkomst van de audits. 

Komt er een spanningsklacht binnen, dan ga je samen met de klant op zoek naar de oorzaak en adviseer je een oplossing. Is de klacht gegrond? Dan adviseer jij over een oplossing. Vervolgens leg je gegevens uit audits en klachtenbehandeling vast in een overzichtelijke rapportage. Verder draag je als technisch adviseur ook geregeld bij aan verbetertrajecten en werkgroepen.

Ben jij de kandidaat?

  • Een technisch hbo-diploma of mbo 4-diploma met aantoonbaar hbo-werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van elektrotechniek.
  • Kennis van netconfiguraties en netinstallaties
  • Enkele jaren relevante werkervaring

Je kunt goed communiceren en analyseren. Adviezen kan je goed onderbouwen zodat je collega's kan overtuigen en je vindt het leuk om presentaties te geven. 
 

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1500,- zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

De rol van adviseur vervul je zowel vanuit huis als op locatie, waarbij Emmen de standplaats is. Samen met drie andere adviseurs vorm je een team binnen de afdeling Engineering en Aanleg. Met dit team ben je verantwoordelijk voor de regio tussen Hardenberg, Meppel, Assen en Ter Apel. 
 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Rianne Kolthoff.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen