Vacatures

Calculator Elektrotechniek

15-1-2022 MBO, HBO Installatietechniek Valkenburg

Wat jij gaat doen

Ben jij onze nieuwe calculator? Dan ga jij je bezig houden met het berekenen en ontwerpen van nieuwe en bestaande projecten. Een uitdagende job waarin jij o.a. vanuit bestek en/of voorlopige ontwerp een goede verkoopofferte gaat opstellen. Het doel van deze offerte? Het verwerven van opdrachten tegen de juiste prijs, tijdsnormen en prijsselling van materialen en uren! De functie van calculator bevat ook elementen van tekenen, berekenen, plannen en het controleren van productie. Zorgvuldig en analytisch werken is daarom erg belangrijk. Net zoals het hebben van goede communicatieve vaardigheden.

Ben jij de kandidaat?

Waar wij naar op zoek zijn:
  • Je ziet het als een mooie uitdaging om de beste prijs/ kwaliteit verhouding te maken voor een een technische installatie;
  • Je hebt opleiding op minimaal MBO-4 niveau, aangevuld met vakgerichte opleidingen en specialistische cursussen en trainingen;
  • Je houdt van ontwikkeling. Het up-to-date houden van de benodigde vakkennis is een vereiste om de functie goed uit te kunnen voeren.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Wij gaan op zoek naar een baan die bij jou past. Dankzij ons grote netwerk, met daarin meer dan 800 opdrachtgevers, vinden bij de baan waar jij blij van wordt! Een fijne plek, waar ontwikkeling voorop staat en jij jezelf kunt blijven ontplooien.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Vacature delen?

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen