Vacatures

BGT medewerker

14-1-2022 MBO, HBO Geo-informatie Barendrecht

Wat jij gaat doen

Als medewerker Geo-informatie ben je een allrounder op het gebied van Geo-informatie en daardoor breed inzetbaar. De nadruk van het takenpakket ligt op ondersteunen van de collega’s zowel binnen als buiten. Dit kan betekenen dat je de ene dag buiten bent om achterstanden in de BGT (Basisregistratie Grootschalige Topografie) weg te werken en dat je je de volgende dag je bezig houdt met het vervaardigen van een grondtransactie tekening of voorlopige geometrie intekent voor de BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen).Het takenpakket is als volgt samengesteld:
 • Je ondersteunt de adviseurs en landmeter van het team in de bijhouding van de BAG en BGT en bereidt landmeetkundige werkzaamheden voor, zoals uitzettingen, kadastrale metingen en DTM-metingen;
 • Je produceert grondtransactietekeningen, matenplannen en voorlopige BAG geometrie met behulp van CAD-systemen, zoals Microstation en/of GEOCAD;
 • Je stemt de diverse werkzaamheden af met in- en extern betrokkenen, zoals het team Bouwen, Milieu en Monumenten, de afdeling Grondzaken, het Kadaster, bewoners, aannemers en notariskantoren.

Ben jij de kandidaat?

Je bent ervaren in het werken met Geo-informatie en houdt goed overzicht op de verschillende werkzaamheden binnen je functie. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden ten behoeve van de afstemming met interne klanten en externe klanten. Verder beschik je over: - MBO+ werk- en denkniveau als het gaat om landmeetkunde en/of geo-informatie;
 • Jij bezit relevante ervaring met landmeetkunde;
 • Jij hebt relevante, ruime (3D) ervaring met CAD-systemen, zoals GEOCAD;
 • Je beschikt over de juiste kennis als het gaat om Nederlandse geo standaarden, zoals TOP10NL;
 • Jij hebt de juiste kennis op het gebied van Grootschalige Topografie (BGT) en Adressen en Gebouwen (BAG);
 • Enige ervaring met Obsurv, Gis(ArcGIS) en/of dg DIALOG? Dit is voor ons een pré.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Wij gaan op zoek naar een baan die bij jou past. Dankzij ons grote netwerk, met daarin meer dan 800 opdrachtgevers, vinden bij de baan waar jij blij van wordt! Een fijne plek, waar ontwikkeling voorop staat en jij jezelf kunt blijven ontplooien.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen