Vacatures

Lead Engineer

14-1-2022 HBO Elektrotechniek, Energietechniek, Werktuigbouwkunde, Maritiem Burgum

Wat jij gaat doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van installaties en/of netten binnen de ondergrondse infra. Je onderzoekt de diverse ontwerpmogelijkheden, de voorschriften en klantwensen en -eisen. Deze wensen en eisen vertaal je vervolgens naar een eindproduct. Jij bent betrokken van A tot Z, dus van engineering tot eindoplevering. Hieronder vallen onder andere de volgende werkzaamheden:
 • Het beoordelen van de technische gegevens en uitgevoerde schouwopdrachten;
 • Het uitwerken van deze gegevens en op basis daarvan een ontwerp maken;
 • Ontwerpen toetsen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid;
 • Beheer van het tekeningenbestand en ondersteunen bij het opstellen en beheren van standaarden en specificaties voor het tekenwerk.

Als engineer ben je van essentieel belang bij het uitvoeren van projecten. Je houdt je dus bezig met detailontwerp, projectdata en andere projectgerelateerde werkzaamheden. De werkzaamheden vinden plaats op projectbasis. Samen met de collega’s in het projectteam zorg je ervoor dat je de projecten met een hoge kwaliteit binnen de tijd en het budget oplevert. Met jouw kennis, ervaring, gedrevenheid en verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij er, samen met jou collega’s, voor dat ieder tekening in topkwaliteit wordt aangeboden aan de klanten.

Ben jij de kandidaat?

Jij durft jezelf uit te spreken en je omgeving uit te dagen om tot noemenswaardige verbeteringen te komen. Je weet zowel met je team als met je klanten om te gaan en dankzij jouw communicatieve vaardigheden bereik jij jouw doelen. In drukke periodes weet jij het overzicht te behouden en stel je prioriteiten. Ook beschik jij over:
 • MBO of HBO niveau afgeronde technische vooropleiding binnen de richting Energietechniek, Civiele - Techniek, Elektrotechniek, Gastechniek, Werktuigbouwkunde of soortgelijk;
 • Autocad ervaring (mag beginnend zijn);
 • Interesse in energiedistributie;
 • Enige kennis van ondergrondse infrastructuren, kabels en leidingen (niet noodzakelijk, wel heel prettig).

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1500,- zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Een baan vinden dat bij jou past en waar je gelukkig van wordt: dat is ons doel! In ons netwerk, met meer dan 800 bedrijven, zit er zeker een match tussen! Wil jij je daarnaast blijven ontwikkelen? Ook daar helpen wij je graag bij!

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen