Vacatures

Lead Engineer

12-1-2022 HBO Elektrotechniek, Energietechniek, Werktuigbouwkunde, Maritiem Oosterwolde

Wat jij gaat doen

In jouw functie als Engineer draag jij de verantwoordelijkheid voor het ontwerp van installaties en/of netten binnen ondergrondse infra. Je doet onderzoek naar verschillende mogelijkheden van ontwerp, de voorschriften en wensen/eisen van de klant. Vervolgens vertaal jij de wensen en eisen van de klant naar een eindproduct. Van begin tot eind ben jij betrokken, van engineering tot eindeoplevering. De volgende werkzaamheden vallen hieronder:
 • Evalueren van technische gegevens en opgeleverde schouwopdrachten;
 • Deze gegevens uitwerken en op basis hiervan een passend ontwerp maken;
 • Ontwerpen controleren op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid;
 • Beheer van tekeningenbestand, ondersteuning bij het opstellen en beheren van standaarden en specificaties voor het tekenwerk.

Jij bent onmisbaar bij het uitvoeren van projecten. Detailontwerp, projectdata en andere projectgerelateerde werkzaamheden is waar jij je bezig mee houdt, deze zullen uitgevoerd worden op projectbasis. Met je collega's van het projectteam zorg jij dat projecten met een hoge kwaliteit, binnen de deadline en kosten, worden opgeleverd. Elke werktekening wordt in topkwaliteit aangeboden aan de klanten dankzij jouw kennis, ervaring, gedrevenheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Ben jij de kandidaat?

Jij durft jezelf uit te spreken en je omgeving uit te dagen om tot noemenswaardige verbeteringen te komen. Je weet zowel met je team als met je klanten om te gaan en dankzij jouw communicatieve vaardigheden bereik jij jouw doelen. In drukke periodes weet jij het overzicht te behouden en stel je prioriteiten. Ook beschik jij over:
 • MBO of HBO niveau afgeronde technische vooropleiding binnen de richting Energietechniek, Civiele - Techniek, Elektrotechniek, Gastechniek, Werktuigbouwkunde of soortgelijk;
 • Autocad ervaring (mag beginnend zijn);
 • Interesse in energiedistributie;
 • Enige kennis van ondergrondse infrastructuren, kabels en leidingen (niet noodzakelijk, wel heel prettig).

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1500,- zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Wij gaan op zoek naar een baan die bij jou past. Dankzij ons grote netwerk, met daarin meer dan 800 opdrachtgevers, vinden bij de baan waar jij blij van wordt! Een fijne plek, waar ontwikkeling voorop staat en jij jezelf kunt blijven ontplooien.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen