Vacatures

Lead Engineer

12-1-2022 HBO Elektrotechniek, Energietechniek, Werktuigbouwkunde, Maritiem Leek

Wat jij gaat doen

Als Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van installaties en/of netten binnen de ondergrondse infra. Onderzoek doen naar diverse opties op het gebied van ontwerp, de voorschriften en klantwensen en -eisen is waar jij je o.a. mee bezig houdt. Vertaling van klantwensen en -eisen zorgt voor een correct eindproduct. Jij zult betrokken zijn bij het gehele proces, van engineering tot de eindoplevering. Hieronder behoren onder meer de volgende werkzaamheden: Technische gegevens en gerealiseerde schouwopdrachten beoordelen;
 • Het uitwerken van deze gegevens en een ontwerp creëren;
 • Het checken van ontwerpen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid;
 • Het beheren van tekeningbestanden, ondersteunen bij het opstellen, beheren van standaarden en specificaties voor het tekenwerk.

Als engineer ben je van groot belang voor het uitvoeren van de projecten. Je houdt je dagelijks bezig met detailontwerp, projectdata en soortgelijke projectwerkzaamheden. Je zult de werkzaamheden uitvoeren op projectbasis.Samen met je collega's uit je projectteam, zorg je voor hoog kwalitatieve eindopleveringen, binnen de besproken tijd en het budget. Dankzij jouw kennis, ervaring, gedrevenheid en verantwoordelijkheidsgevoel, wordt elke tekening in topkwaliteit aangeboden aan de klanten.

Ben jij de kandidaat?

Je werkt graag in een team en jouw actieve opstelling is opvallend. Je daagt je omgeving uit om tot concrete verbeteringen te komen. Je kunt goed met klanten omgaan en weet door jouw communicatieve vaardigheden jouw doelen te bereiken. Ook in hectische omstandigheden houd jij het overzicht en stel je prioriteiten. Daarnaast heb je:
 • Een afgeronde technische vooropleiding op MBO of HBO niveau richting Energietechniek, Civiele Techniek, Elektrotechniek, Gastechniek, Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
 • Ervaring met autocad (dit mag ook door stage-ervaringen zijn);
 • Interesse in energiedistributie;
 • Kennis van ondergrondse infrastructuren, kabels en leidingen is een pré, maar niet noodzakelijk.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1500,- zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Een baan vinden dat bij jou past en waar je gelukkig van wordt: dat is ons doel! In ons netwerk, met meer dan 800 bedrijven, zit er zeker een match tussen! Wil jij je daarnaast blijven ontwikkelen? Ook daar helpen wij je graag bij!

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen