Vacatures

Junior GIS medewerker

13-1-2022 HBO, WO Geo-informatie Beverwijk

Wat jij gaat doen

Ontdekken, uitproberen en leren… dat past bij jou! Is er een elektriciteitspaal defect, moet er een nieuwe aangelegd worden? Jij weet dit als geen ander te ontdekken en hebt de controle over de outsourcing. Daarnaast zet jij je in voor de hoeveelheid geo-data en ligging. Heb je tijd over? Dan programmeer je zelf een Python of kom je met een ander uitdagend project. De afdeling Asset Data draagt de verantwoordelijkheid voor het op tijd, correct en volledig verwerken van mutaties. Zo is deze afdeling in staat de organisatie veilig werkzaamheden uit te laten voeren aan elektriciteitsnetten, een gedegen onderhoudsprogramma uit te voeren en risicomanagement toe te passen.

Ben jij de kandidaat?

Jij zet graag net dat ene stapje extra. Door jouw enthousiasme, nauwkeurigheid en ambitieuze instelling weet jij het ver te schoppen. Jij weet wat klant- en resultaatgericht werken inhoudt en leert graag elke dag iets nieuws. Je bent alleen nog op zoek naar een plek waar jij jouw ambities waar kunt maken. En die biedt onze opdrachtgever! Ontwikkeling en groei staat hierbij voorop;

Het liefst beschikt onze uitvoerder over een afgeronde studie in Geo-information Science and Earth Observation, Geo-information Science Management & Applications, Geomatics, Applied Geo-information Science, Geo-ICT, Spatial Engineering.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Een baan vinden dat bij jou past en waar je gelukkig van wordt: dat is ons doel! In ons netwerk, met meer dan 800 bedrijven, zit er zeker een match tussen! Wil jij je daarnaast blijven ontwikkelen? Ook daar helpen wij je graag bij!

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen