Vacatures

Senior BGT medewerker

13-1-2022 HBO, WO Geo-informatie Zaandam

Wat jij gaat doen

Binnen de functie medewerker Geo-informatie ben jij de vliegende keep die van alle markten thuis is. Jouw takenpakket is divers en je bent een breed inzetbare schakel binnen de organisatie. Je ondersteunt collega's, zowel binnen als buiten en voert dagelijks verschillende werkzaamheden uit. Dit kunnen o.a. zijn: Het wegwerken van achterstanden de BGT (Basisregistratie Grootschalige Topografie) of het intekenen van de voorlopige geometrie voor de BAG ((Basisregistratie Adressen en Gebouwen). Andere takken die op dagelijkse basis worden uitgevoerd:
 • Jij stelt matenplannen op, en produceert grondtransactietekeningen. De voorlopige BAG geometrie produceer jij met behulp van CAD systemen, zoals Microstation of GEOCAD;
 • Jij ondersteunt de landmeter en adviseurs van het team als het gaat om de bijhouding van de BGT en BAG. Daarnaast zorg jij voor de voorbereiding als het gaat om landmeetkundige werkzaamheden, zoals kadastrale metingen, DTM-metingen en uitzettingen;
 • Alle werkzaamheden moeten worden afgestemd met in- en extern betrokkenen. Dit kunnen o.a. het Kadaster, bewoners, aannemers, de afdeling Grondzaken en/of het team Bouwen zijn.

Ben jij de kandidaat?

Jij hebt ervaring als het gaat om werken met Geo-informatie en bent een topper als het gaat om overzicht houden. Je bezit mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en hebt deze goed onder de knie. Dit is van belang bij de afstemming met externe en interne klanten. Hiernaast beschik jij over de volgende punten:- MBO+ werk- en denkniveau als het gaat om landmeetkunde en/of geo-informatie;
 • Jij bezit relevante ervaring met landmeetkunde;
 • Jij hebt relevante, ruime (3D) ervaring met CAD-systemen, zoals GEOCAD;
 • Je beschikt over de juiste kennis als het gaat om Nederlandse geo standaarden, zoals TOP10NL;
 • Jij hebt de juiste kennis op het gebied van Grootschalige Topografie (BGT) en Adressen en Gebouwen (BAG);
 • Enige ervaring met Obsurv, Gis(ArcGIS) en/of dg DIALOG? Dit is voor ons een pré.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

In ons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers gaan we op zoek naar een baan die bij je past. We vinden de baan waar jij blij van wordt. Een werkplek waar jij je kunt blijven ontwikkelen.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen