Vacatures

Kwaliteitsmanager

25-11-2021 HBO, WO Installatietechniek Schiphol

Wat jij gaat doen

Je gaat aan het werk als manager proces & kwaliteit in de complexe omgeving van Schiphol. Jij gaat een team aansturen van vijftien professionals. Je gaat samenwerken met systemengineers, contractdeskundigen, risicomanagers en procesregisseurs. Ieder is zelfstandig aan het werk met zijn of haar expertise, maar jullie werken samen aan hetzelfde doel en komen ook dagelijks samen in verschillende overleggen. 

Daarnaast help je alle andere afdelingen op Schiphol ook vooruit. Zo kunnen zij het onderhoud aan de terminals, winkels en bijvoorbeeld roltrappen optimaal uitvoeren. En hebben ze de mogelijkheid om aan innovatieve projecten te werken. Denk aan een digitale kaart die precies laat zien welke bouwprojecten er lopen. Of een helmcamera waarmee monteurs op afstand problemen kunnen oplossen en een circulair platform om materiaal te hergebruiken. De lat ligt hoog, de ambities zijn groot. Daar ligt de uitdaging voor jou als manager. Jij geeft jouw team alle handvatten om die ambities waar te maken.

Ben jij de kandidaat?

Ben jij in staat om je collega's mee te nemen in hoe de projecten het beste opgepakt kunnen worden? Maar luister je ook goed naar waar ieder teamlid behoefte aan heeft en begeleidt je diegene in zijn of haar ontwikkeling. Daarnaast heb jij ook: 

 • hbo-niveau
 • Minimaal vijf jaar relevante ervaring
 • Een VOL-VCA-diploma. Heb je dit certificaat nog niet? Dan kun je dit binnen Heijmans behalen
 • Ervaring met complexe, multidisciplinaire projecten en innovaties
 • Ervaring met contractmanagement.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • Een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • Een goed salaris 
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • Een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Je gaat werken op de luchthaven Schip. Een drukke luchthaven die jaarlijks ruim 70 miljoen passagiers en 1,5 miljoen ton vracht verwerkt. Bedenk eens hoeveel techniek ervoor nodig is om deze 500.000 vliegbewegingen per jaar in goede banen te leiden. Onze opdrachtgever zorgt voor alle infrastructuur en faciliteiten op Schiphol. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Vacature delen?

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen