Vacatures

Junior monteur elektra energietransitie

26-11-2021 MBO Energietechniek Haarlem

Wat jij gaat doen

Technicus midden- en hoogspanning: Een uitdagende baan waarbij je inzet voor de energie van vandaag én morgen! Onderhoud, renovatie en bouw van installaties op 'onderstations' is waar jij je dagelijks mee bezig houdt. Je maakt deel uit van de storings- en wachtdienst en inspecteert met regelmaat de installaties. Jezelf ontwikkelen tot een allround kennisdrager op het gebied van midden- en hoogspanningsintallaties spreekt jou wel aan. Je weet bevindingen vast te leggen en denkt actief mee over diverse verbeterpunten op het gebied van kosten, veiligheid en kwaliteit.Zo werk jij aan de energie van vandaag én morgen. Jouw werkzaamheden bestaan uit:
 • Onderhouden van de midden- en hoogspanningsstations;
 • Aanleggen en onderhouden van midden- en hoogspanningsnetten, waaronder het veilig vrijschakelen van delen van het energienet;
 • Oplossen van storingen bij de klant. Veilig natuurlijk en in de midden- en hoogspanningsnetten en transformatorstations.

Ben jij de kandidaat?

Vol energie begin jj als technicus midden- en hoogspanning. Je werkt graag in teamverband en neemt je verantwoordelijkheid. Ook ben je communicatief sterk, stel je je proactief op en weet je wat klantgericht werken inhoudt. Daarnaast inversteer je in jezelf en in de toekomst. Ook beschik je over:
 • Een niveau 3 MBO-diploma in de richting van elektro-, installatie- of energietechniek;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in de installatie-, elektro- of energietechniek.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Een baan vinden dat bij jou past en waar je gelukkig van wordt: dat is ons doel! In ons netwerk, met meer dan 800 bedrijven, zit er zeker een match tussen! Wil jij je daarnaast blijven ontwikkelen? Ook daar helpen wij je graag bij!

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen