Vacatures

Medewerker Engineering

23-11-2021 MBO Civiele techniek, Elektrotechniek, Energietechniek Stadskanaal

Wat jij gaat doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van installaties en/of netten binnen de ondergrondse infra. Je onderzoekt de diverse ontwerpmogelijkheden, de voorschriften en klantwensen en -eisen. Deze wensen en eisen vertaal je vervolgens naar een eindproduct. Jij bent betrokken van A tot Z, dus van engineering tot eindoplevering. Hieronder vallen onder andere de volgende werkzaamheden: Technische gegevens en gerealiseerde schouwopdrachten beoordelen;
 • Het uitwerken van deze gegevens en een ontwerp creëren;
 • Het checken van ontwerpen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid;
 • Het beheren van tekeningbestanden, ondersteunen bij het opstellen, beheren van standaarden en specificaties voor het tekenwerk.

Als engineer ben je van groot belang voor het uitvoeren van de projecten. Je houdt je dagelijks bezig met detailontwerp, projectdata en soortgelijke projectwerkzaamheden. Je zult de werkzaamheden uitvoeren op projectbasis.Samen met je collega's uit je projectteam, zorg je voor hoog kwalitatieve eindopleveringen, binnen de besproken tijd en het budget. Dankzij jouw kennis, ervaring, gedrevenheid en verantwoordelijkheidsgevoel, wordt elke tekening in topkwaliteit aangeboden aan de klanten.

Ben jij de kandidaat?

Werken in teamverband en ondertussen je collega's op scherp stellen om tot verbetering te komen is wat jij graag doet. Door het inzetten van jouw communicatieve vaardigheden worden doelen behaald. Is er hectiek? Geen probleem! Jij weet je staande te houden, het overzicht verliezen ken je niet en je stelt prioriteiten. Tevens heb jij als Engineer:
 • Een vooropleiding, afgerond, op MBO of HBO niveau, richting Energietechniek, Civiele Techniek, Elektrotechniek, Gastechniek, Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
 • Weet jij wat Autocad inhoud (beginnersniveau is ook prima);
 • Heb jij interesse in energiedistributie;
 • En heb je kennis van ondergrondse infrastructuren, kabels en leidingen (zou fijn zijn, maar niet verplicht).

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Wij gaan op zoek naar een baan die bij jou past. Dankzij ons grote netwerk, met daarin meer dan 800 opdrachtgevers, vinden bij de baan waar jij blij van wordt! Een fijne plek, waar ontwikkeling voorop staat en jij jezelf kunt blijven ontplooien.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen met Rianne Kolthoff.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen