Vacatures

Projectleider Mechanical Production

18-11-2021 HBO, WO Werktuigbouwkunde, Maritiem Oss, Nederland

Wat jij gaat doen

Als projectleider op de afdeling Mechanical production ben jij het centrale aanspreekpunt voor alle installaties, leidingwerk, machinekamer en sanitair aan boord gedurende de bouw van het jacht. Je werkt in de hoogste divisie van de jachtbouw waar de omvang en complexiteit van de systemen snel toeneemt. Vanaf het moment dat engineering de specificaties heeft vastgesteld, ben jij verantwoordelijk voor het leiden van het project voor de discipline Mechanical. Jij coördineert de projectvereisten, deadlines en planningen en stemt deze af met je interdisciplinaire teamleden van casco, interior en exterior. Jij overziet het complete project, bewaakt nauwgezet de planning, het budget en waarborgt de voortgang. Je bereidt statusrapporten voor, project communicatieplannen en adviseert in deze. Daarbij stuur je het projectteam aan en coördineer jij de voorbereiding voor de productie zoals controle tekeningen, aftekenen aan boord, inplannen werkzaamheden en zorgen voor de interne beschikbaarheid van materialen. Je houdt rekening met projectrisico’s, gestelde richtlijnen, en kwaliteitseisen. Je evalueert gaandeweg de projecten en stuurt bij waar nodig. Ieder jacht is uniek. Hierdoor groeit je kennis snel. De vakinhoudelijke variatie en de samenwerking met verschillende disciplines, maakt de functie veelzijdig. Samen met al je collega’s lever je binnen de gestelde specificaties, planning en budget een toonaangevend jacht op. Dat geeft je voldoening.

Ben jij de kandidaat?

Je bent een echte organisator: een verbinder die met tact en uitstekende communicatieve vaardigheden de beste resultaten voor het project boekt. Je wilt het beste in jezelf en je team naar boven halen. Je hebt een passie voor werktuigbouwkunde en de scheepsbouw. Je bent in je element als resultaten worden behaald. Daarnaast ben je niet bang voor de nodige complexe technologische uitdagingen. Samen werken naar een integrale oplossing in een multidisciplinaire omgeving dat geeft jouw energie! In alles hanteer je de hoogste kwaliteitsnormen. Mede door jouw analytische vermogen en cijfermatig inzicht bewaar jij altijd het overzicht. Je hebt ruime ervaring in projectmatig werken. Je beschikt over zelfsturend vermogen en weet daarnaast collega’s te motiveren. Daarbij sta je stevig in je schoenen als de druk toeneemt.

Opleiding en ervaring:

 • Een HBO-opleiding gericht op werktuigbouwkunde aangevuld met 4 jaar relevante werkervaring.
 • Ervaring in het leiden van werktuigbouwkundige projecten.
 • Kennis en vaardigheden in projectmanagement, planning en controle.
 • Ervaring met het toepassen van ERP-systemen
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Ervaring in de jachtbouw of scheepsbouw is een pre.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1500,- zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

De afdeling Mechanical production is verantwoordelijk voor het leidingwerk, de installaties, het sanitair en de inrichting van de machinekamer. Samen met Shipbuilding production, Interior production en Exterior production verzorgt deze afdeling de daadwerkelijke afbouw van het jacht. Die vindt volledig op de werf in Oss plaats. Tijdens het complete proces, van kiellegging tot en met de proefvaart, blijf je bij de bouw betrokken. Typerend voor de afdeling is de vrijheid en ruimte om binnen de kaders werkzaamheden in te vullen. Je werkt in een hecht team met collega’s die net zo gedreven zijn als jij. De communicatie is direct, de sfeer open en informeel.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen