Vacatures

Werkvoorbereider / Projectleider

25-10-2021 MBO, HBO Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde Arnhem

Wat jij gaat doen

Voor de functie van werkvoorbereider toelevering zijn dat de rollen relatiebeheerder, projectleider en uiteraard werkvoorbereider. Binnen de Line of Business Toelevering ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met aan jou toegewezen klanten, dit zijn er gemiddeld 15.

Je zorgt ervoor dat de klanten op een goede manier worden geholpen bij hun vraag c.q. probleem, dit kan een aanvraag voor een onderdeel, samenstelaanvraag of een compleet product zijn. Tijdens het contact herken je kansen en kun je op inhoudelijk niveau communiceren met de klant. Tevens bestaan jouw werkzaamheden uit het opstellen van offertes naar aanleiding van klantaanvragen. Als de aanvraag een opdracht wordt ben je tevens de projectleider voor het realiseren van de opdracht en verantwoordelijk voor techniek, planning en kosten aspecten. Hierbij heb je contact met meerdere afdelingen binnen de organisatie. Ten behoeve van de uitvoerende afdelingen bereid je het werk voor en zorg je ervoor dat het werk op het gebied van tijd, kwaliteit en kosten worden behaald.

Wat ga je doen:
 • Actief onderhouden van contacten met opdrachtgevers;
 • Doen van kostprijsberekeningen en opstellen van offertes voor verspanende onderdelen, mechanische samenstellingen en complete machines;
 • Voorbereiden en begeleiden van uitvoeringsprojecten naar maatstaven van kosten, kwaliteit en planning;
 • Het specificeren, onderhandelen en inkopen van onderdelen bij toeleveranciers, materiaal leveranciers en het uitbesteden van werk.

Ben jij de kandidaat?

Een afgeronde opleiding op MBO niveau, bij voorkeur richting metaal en/of verspaning;
Een brede technische ervaring in verspaning en machine bouw;
Goede communicatieve eigenschappen;
Ervaring met kostprijsberekeningen is een pré;
Affiniteit met het werken in ERP systemen.

Herken je jezelf in de volgende eigenschappen:
 • Zelfstandig / doelmatig;
 • Het operationeel kunnen aansturen van een kleine groep medewerkers / monteurs;  Technisch / commercieel;
 • Sterk aanpassingsvermogen;
 • Teamspeler / communicatief.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1500,- zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Onze klant ontwerpt, bouwt en onderhoudt klant specifieke apparaten, installaties en machines. Elke opdracht is anders, elke opdracht is nieuw. Van concept tot en met realisatie. De uitdaging bestaat uit het multidisciplinair kunnen werken. De energie transitie is een belangrijk aandachtsgebied.

Waar onze klant zich in onderscheidt is het leiding kunnen geven aan ingewikkelde projecten, dan wel het proactief en vanuit deze expertise kunnen bijdragen aan projecten. De engineers vormen een schakel tussen opdrachtgevers, interne disciplines en innovaties. Ze hebben alle disciplines in één hand en in eigen huis: van proces, werktuigbouw, elektra en instrumentatie tot en met automatisering, waardoor wij van concept tot en met realisatie en onderhoud voor onze opdrachtgever kunnen werken. Desgewenst kunnen zij in samenwerking met de opdrachtgever ook delen van dit traject invullen.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen