Vacatures

Medewerker Data Team BSS

18-10-2021 MBO Geo-informatie Delft

Wat jij gaat doen

De activiteiten van de medewerker Datateam worden getriggerd door o.a. wijzigingen in de Gemeentelijke Basis Administratie (GBA), inhuizingen, verwijderingen van aansluitingen, meldingen uit het veld, meterafname berichten etc. De activiteiten bestaan oa uit het collectief aanmaken van EAN codes, creëren, muteren en beëindigen van locaties en adressen van locaties in SAP I-SU. Tevens geef je aansluitingen vrij voor inbedrijfstelling, wijzig je de capaciteit van aansluitingen na handelingen aan de aansluiting en beantwoord je vragen of onduidelijke situaties en klantvragen. Een veelzijdige functie waarmee zowel interne processen binnen Stedin als externe processen bij de leveranciers op draaien.

Ben jij de kandidaat?

De ideale kandidaat is een accurate, communicatief sterke en gedreven data medewerker met een MBO denk- en werkniveau. Je hebt ervaring met veelzijdige processen die leiden tot mutaties in het C-AR. Je hebt daarbij ruime kennis en ervaring met de applicaties SAP I-SU, C-AR, DSL en excel. Je bent daarbij niet terughoudend om contacten te leggen zowel intern als extern en hebt een drive om de data in het C-AR op orde te houden en daar waar mogelijk te verbeteren. Daarnaast bezit jij een VCA basis diploma of ben je bereid dit te behalen. 

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1500,- zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

De afdeling BSS, Datateam is verantwoordelijk voor het tijdig, juist en volledig verwerken van mutaties in het Bedrijfsmiddelenregister. In het C-AR(Centraal Aansluit Register) worden de gegevens van alle aansluitingen voor elektriciteit en gas in Nederland opgeslagen. Naast informatie over aansluitingen, biedt het C-AR ook functionaliteit om direct mutatieprocessen te verwerken. Zo biedt het C-AR aan leveranciers functionaliteit om direct switches, inhuizingen, uithuizingen en einde levering processen af te handelen. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen