Vacatures

GIS operator

14-10-2021 MBO Civiele techniek, Geo-informatie Goes

Wat jij gaat doen

Je tekent (zowel plan  als revisie) accuraat en zelfstandig elektrotechnische en werktuigbouwkundige bedrijfsmiddelen en (ondergrondse) infrastructuur voor zowel nieuwbouw als renovatie waarvan het uitvallen een kleine economische impact heeft. Verwerkt alfanumerieke gegevens van de getekende bedrijfsmiddelen en/of infrastructuur. Zorgt voor een efficiënte werkverdeling van zijn eigen tekenwerk binnen de afgesproken kaders. Controleert (steekproefsgewijs en corrigeert eventueel) ontvangen meetdata en aangeleverde tekeningen (o.a. aansluit/mof-schetsen, situatietekeningen). Voert een eigen controle uit op de verwerkte revisie (GIS, DIASYS enz.). En draagt daarnaast bij aan een continue verbeterproces op organisatie, mens en kunde. 

Ben jij de kandidaat?

Om in aanmerking te komen voor de functie beschik jij over: 
  • Minimaal MBO-4 opleiding
  • 3 jaar werkervaring als GIS operator
  • Kennis van GIS applicaties (Zoals, IRIS, Smallworld, ArcGis)
  • Je bent flexibel en communicatief. 

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1500,- zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

De functie is gesitueerd binnen de afdeling Tekenkamer (ca. 20 medewerkers) binnen de Business Unit Projects (ca. 75 medewerkers). Binnen Projects vinden bid management, engineering en aanleg van kabel-  en leidingenstructuren plaats. Daarnaast vindt de inhuur en regie/ verantwoording van grote projecten daar plaats. De afdeling Projects is verantwoordelijk voor de Projecten voor wat betreft de aanleg van Infrastructuren. 

De afdeling A&I draagt zorg voor de aanleg van netwerken en installaties van Waterdistributie & Transport, Gasdistributie & Transport, Elektriciteit: Laag- en Middenspanning en Telecom: COAX & Glasvezelbuizen.
 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen