Vacatures

Projectleider

13-10-2021 MBO, HBO Civiele techniek Lelystad, Nederland

Wat jij gaat doen

Je stuurt voor jouw klanten een aantal specifieke projecten in de regio aan. Grofweg is dit de regio Flevoland. Je zorgt er samen met je team voor dat de projecten van start tot en met oplevering (en nazorg) worden gerealiseerd met goed kwalitatief en financieel resultaat.
Als leidinggevende ben je tevens verantwoordelijk voor organisatie- en teamontwikkeling. Je ondersteunt en faciliteert jouw medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Je krijgt veel verantwoordelijkheden. Verder ben je onderdeel van een verandering in een traditionele sector.

Ben jij de kandidaat?

Je hebt een paar jaar ervaring als Projectleider. Uiteraard heb je technische affiniteit en inzicht op minimaal MBO-4 / HBO-niveau. Het gaat ons ook om jouw als persoon. Als verbinder ben je doortastend, komt jouw afspraken na, werkt gestructureerd, neemt initiatieven, bent een leider en kunt jezelf inleven in jouw klanten.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1500,- zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Klaar voor de toekomst en volop in beweging om bij te dragen aan een energieneutraal Nederland! Onze opdrachtgever is aannemer in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuren, netwerken en inpandige installaties. Onze vakmensen leveren een bijdrage aan de energietransitie. .

 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon. We lezen graag in jouw motivatie waarom deze kans en juist ons bedrijf je zo aanspreekt. Wat is jouw ambitie? En wat is je passie?

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen