Vacatures

Informatiespecialist Geodesie | Trainee Geodesie Program

8-9-2021 HBO, WO Geo-informatie Maastricht

Wat jij gaat doen

Als Informatiespecialist Geodesie in omgeving Amsterdam ga jij aan de slag met ruimtelijke informatie binnen multidisciplinaire projecten. Je adviseert bij de inwinningsprojecten waar geo-informatie een grote rol speelt. Jij zorgt dat het inwinningsproces soepel verloopt, monitort de data en beheert relaties. Natuurlijk rollen er dagelijks vele sets aan data uit, maar jij geeft de gebruikers alleen de informatie die ze echt kunnen gebruiken en adviseert ze hierin. Zo weten jouw collega´s, leveranciers en klanten hoe ze deze informatie het best kunnen inzetten vanuit hun functie (denk aan afdelingen beheer en onderhoud, energietransitie, duurzaamheid, vernieuwingsprojecten, planning en verkeer). Ook lever jij een belangrijke bijdrage aan de inhoudelijke ontwikkeling van de dienstverlening.
 
Door de groeiende behoefte aan digitale geografische informatie is het Trainee Geodesie Program ontwikkeld. Naast je baan ga je jouw kennis verbreden in fotogrammetrie en verwerkingspakketten zoals Leica 3D Point Cloud, Move3, dg Dialog BGT, MicroStation en AutoCAD. Door het combineren van leren en werken in methoden en technologieën uit de geodesiewetenschappen ontwikkel jij jezelf razendsnel in een groeiende arbeidsmarkt.

Ben jij de kandidaat?

Wij zoeken echte techniekmensen. Mensen die meer kennis willen. Die willen werken aan waar ze blij van worden. Als Informatiespecialist Geodesie heb jij:
 • een diploma van een relevante HBO- of WO-opleiding (of bijna afgerond) in de geodesie of GIS
 • 2+ jaar werkervaring in het werkveld | HBO en WO
 • een (afstudeer)stage of project dat aansluit op het talentprogramma (geen must, maar een pré)

Wat wij bieden

Jouw programma is uiteraard helemaal toegespitst op recente ontwikkelingen in het vak en pas je gelijk toe in je baan. Zeven dagen vakinhoud. Vijf dagen persoonlijke training. Zo leer jij jezelf beter kennen, krijg je meer technische kennis én natuurlijk de baan waar jij blij van wordt. Ook krijg je:

 • De opleiding volledig betaald;
 • Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen van jouw vakgebied;
 • Op basis van ons online zelflerend matchingssysteem Boest adviseren en matchen wij jou aan een bedrijf dat echt bij jou past;
 • Een jaarcontract bij Voort waarbij je uiteindelijk over in dienst gaat bij de opdrachtgever, met een salaris tussen de € 2.100,- en € 3.100,-;
 • Intensieve begeleiding van Voort én de opdrachtgever: 6 evaluaties, meerdere coachingssessies met een vaste coach die jouw trainer is. Daarnaast is er ruimte voor eigen inbreng binnen het programma.
 • Online leeromgeving zodat je ook in je vrije tijd kan stoeien met de Esri producten.
 • 4 communicatietrainingen: Effectief Communiceren, Adviesvaardigheden, Het Merk IK en Timemanagement. Tijdens deze trainingen leer je alles over hoe je jouw communicatie kan verbeteren en met een goede analyse van een probleem tot een helder advies komen. Je wordt het hele jaar begeleid door topdocenten en een persoonlijke coach.
 • 3 trainingen bij de Voort Academy: naast je talentprogramma mag je elk jaar drie extra trainingen kosteloos volgen van de Voort Academy. Er is een uitgebreid trainingsaanbod bestaande uit technische en persoonlijke trainingen.

Waar jij gaat werken

In één jaar ga jij je naast je baan verdiepen in de geodesie. Jij houdt je focus op je huidige baan terwijl wij gesprekken voor je regelen bij gerenommeerde bedrijven. In ons netwerk van ruim 800 toonaangevende opdrachtgevers gaat dit zeker lukken. We vinden de baan waar jij blij van wordt binnen een multidisciplinair team waar je veel van elkaar leert. Het Talentprogramma biedt veel trainingsmogelijkheden, je zit in een groep met 8 collega´s waarmee je inhoudelijk kan sparren op niveau. Kortom: een werkplek waar jij je persoonlijk kunt blijven ontwikkelen waardoor je sneller kan doorgroeien. 

1 jaar verder en nog steeds goed op je plek? Dan zorgen wij voor een soepele overstap van Voort naar opdrachtgever met grote kans op een vast contract. Mocht je het nou toch te gezellig vinden bij Voort, dan zorgen wij ervoor dat jij elke dag met een glimlach naar je werk blijft gaan. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature van Informatiespecialist Geodesie in combinatie met het talentprogramma Trainee Geodesie Program in Amsterdam? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen