Vacatures

Projectleider Geodata en ontwikkeling

22-7-2021 HBO, WO Civiele techniek, Geo-informatie Barneveld

Wat jij gaat doen

Een projectleider civiele techniek neemt alle verantwoordelijkheid op zich wat betreft (inhoudelijke) aansturing van projecten. Een geschikt projectteam heb jij zo opgezet en daarbij draag jij de zorg voor planning, kwaliteit en bewaak je over de budgetten van projecten. Daarnaast komt je technische kennis van pas bij de voorbereiding van werken. Betrokken partijen zien jou als eerste aanspreekpunt en deze stuur je dan ook graag aan.

Ben jij de kandidaat?

Een projectleider die wij graag ontmoeten:
  • Heeft een afgeronde civieltechnische- of gww opleiding;
  • Heeft HBO werk- en denkniveau;
  • Beschikt over minimaal 5 jaar projectleider werkervaring;
  • Neemt graag het voortouw en weet het team daarin mee te nemen;
  • Is technisch en cijfermatig sterk;
  • Werkt graag samen, zowel in- als extern.

Wat wij bieden

Bij deze opdrachtgever werk je aan prachtige integrale projecten waarbij ze altijd op zoek zijn naar vernieuwingen. Daarmee zijn er ook voor jou volop mogelijkheden jouw vaardigheden in te zetten en te ontwikkelen. Ze stippelen samen met jou een traject uit om je verder te laten groeien in kennis en kunde.

De opdrachtgever biedt deze mooie functie aan binnen een organisatie waar de kernwaarden betrokkenheid, samenwerken en kwaliteitsbewustzijn hoog in het vaandel staan. Binnen de organisatie heerst een informele, prettige werksfeer en we faciliteren een optimale werkomgeving, waarbij ze oog hebben voor een goede balans tussen werk en privé voor de medewerkers. Een marktconform salaris, goede pensioenvoorziening en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden maken uiteraard onderdeel uit van dit totaalpakket.

Waar jij gaat werken

Een baan vinden dat bij jou past en waar je gelukkig van wordt: dat is ons doel! In ons netwerk, met meer dan 800 bedrijven, zit er zeker een match tussen! Wil jij je daarnaast blijven ontwikkelen? Ook daar helpen wij je graag bij!

Meer weten?

Zie jij jezelf als dé projectleider bij deze snel groeiende organisatie? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen