Vacatures

Talentprogramma Technisch projectmanagement

14-10-2021 MBO, HBO, WO Elektrotechniek, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde Maastricht, Nederland

Wat jij gaat doen

In combinatie met een vast contract ga jij aan de slag bij een organisatie/opdrachtgever naar keuze. Dit in een functie waar jouw hart sneller van gaat kloppen en een organisatie die aan jouw wensen voldoet. Eén jaar lang ga jij aan de slag met het ontwikkelen van je vaardigheden richting een projecten omgeving en treed je daarna direct in dienst bij de organisatie. Projectmatig werken is essentieel in een technische omgeving. Dit geeft meer armslag naar de klant waardoor technische projecten steeds beter verlopen. Wil je je rol in projecten effectief verbeteren, meer grip krijgen en doorgroeien naar een rol van Technisch Projectmanager? Tijdens de bijeenkomsten leer je een flink aantal methodieken en inzichten waardoor je in elke situatie de juiste tools hebt om van ieder project een succes te maken. Hieronder een aantal onderwerpen die onder andere aan bod komen: 
  • Contextuele omgeving
Deze bijeenkomst ga je je richten op de omgeving van het project, bijvoorbeeld.: Welke rollen zijn er? Hoe wordt een project neergezet en wie heeft er invloed op? Welke vaardigheden heb je nodig om het gesprek met de opdrachtgever en stakeholders te voeren zodat je deze goed kan informeren en monitoren? Dat is belangrijk voor het vervolg van je project.
  • Technisch management
Deze dag ga je je verder verdiepen in de andere beheersaspecten van projecten: Integratie, Kwaliteit & Risico en Middelen & Inkoop. Je leert aan de hand van korte stukjes theorie hoe je problemen kan detecteren, risico’s kan identificeren en formuleren. Hoe je projectmiddelen kan inschatten en verkrijgen en welke selectiecriteria worden gebruikt bij het kiezen van de beste leverancier; kortom het managen van de beheersmatige onderwerpen. Samen met de groep werk je naar een goede analyse en uitwerking van de onderwerpen.
  • Verbetermethodieken
Deze sessie staat in het teken van improvement. Elke organisatie is tegenwoordig bezig met verbetering en dus verandering. Stilstand is achteruitgang. De belangrijkste methodieken zoals TQM, LEAN, QRM en 6 Sigma komen aan bod.
  • Technische integratie
Deze dag staat in het teken van integrale managementprocessen. Hoe zorg je ervoor dat het project waarde toevoegt voor de organisatie en er een continue rechtvaardiging is voor je project (het aantonen van de business case). En hoe beheers je alle wijzigingen in je project?

Ben jij de kandidaat?

Wij zoeken echte techniekmensen. Mensen die meer kennis willen. Die willen werken aan waar ze blij van worden. Als starter heb jij:

• Een diploma van een relevante MBO- of HBO-opleiding (of bijna afgerond), denk hierbij aan opleidingen in de richting van elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde. 
• 0-5 jaar werkervaring
• Een goede mindset en de drive om jezelf verder te ontwikkelen
• Een (afstudeer)stage of project dat aansluit op het talentprogramma (geen must, wel een pré)

Wat wij bieden

Jouw talentprogramma is uiteraard helemaal toegespitst op recente ontwikkelingen in het vak. Zo leer jij jezelf beter kennen, krijg je meer technische kennis én natuurlijk de baan waar jij blij van wordt. Ook krijg je:
  • De opleiding volledig betaald
  • 3 vrij te kiezen extra trainingen uit de Voort Academy
  • 365 dagen per jaar een persoonlijke coach
  • De zekerheid van een goed contract
  • Een baan die bij je past
  • Intensieve begeleiding van Voort én de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

In ons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers gaan we op zoek naar een baan die bij je past. We vinden de baan waar jij blij van wordt. Een werkplek waar jij je kunt blijven ontwikkelen.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen