Vacatures

projectleider Brandveiligheid

15-10-2021 HBO, WO Civiele techniek, Bouwkunde, Elektrotechniek, Energietechniek, Geo-informatie, High Tech, Werktuigbouwkunde, Maritiem Echt, Nederland

Wat jij gaat doen

Een van de belangrijkste doelstellingen van deze functie is het adviseren van opdrachtgevers en collega’s om zo brandveilige gebouwen te realiseren. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en bestaan onder andere uit het beoordelen van bouwplannen, opstellen van berekeningen en het adviseren van de opdrachtgevers om een gebouw op een goede en slimme manier te laten voldoen aan de regelgeving. Je bedenkt brandveiligheidsconcepten die passen bij het vraagstuk van de opdrachtgever. Hierbij houd je rekening met alle belangen van de diverse betrokken partijen. Je bent in staat om jouw oplossingen op een duidelijke wijze te communiceren. Dit doe je samen met een andere vakinhoudelijke collega’s maar zeker ook met de collega’s op het gebied van installaties. Raakvlakken daarmee met betrekking tot sprinklersystemen, RWA, BMI zijn dan ook dagelijks werk.

Ben jij de kandidaat?

 

 • Om succesvol te zijn in deze functie beschik je over de volgende persoonlijke eigenschappen: nieuwsgierig, ondernemend, gedreven en creatief.
 • Gezien het specialisme is ervaring met brandveiligheid gewenst.
 • Een relevante, afgeronde HBO- of WO-opleiding hebt (bijvoorbeeld op het gebied van Bouwkunde of Fire safety engineering).
 • Dit is de ideale functie als je toe bent aan een volgende stap in je carrière, maar wel werkzaam wilt blijven binnen het vakgebied brandveiligheid.
 • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen in het vakgebied en weet innovaties te vertalen naar oplossingen voor de opdrachtgever.
 • Je hebt ervaring met het plannen en organiseren van (multidisciplinaire) projecten
Als je niet aan alle bovenstaande eisen voldoet, maar wel interesse hebt en denkt je de functie snel eigen te kunnen maken, dan nodigen we je ook uit om te reageren.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van € 1.250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Al meer dan 25 jaar nemen zij, specialisten hun verantwoordelijkheid in het adviseren van gebouweigenaren en andere belanghebbenden. Het eerlijk advies op basis van kennis en ervaring is gericht op een veilige, gezonde én duurzame omgeving, nu en in de toekomst. Het is een ingenieursbureau dat door geheel Nederland installatietechnische adviezen op een unieke manier combineert met de advisering op het gebied van Bouwfysica, Akoestiek, Energiebeheer, Duurzaam bouwen en Brandveiligheid. Kenmerkend is de diversiteit aan opdrachtgevers: onderwijs, gezondheidszorg, woningcorporaties, projectontwikkelaars, aannemers en gemeenten.

De mens centraal

Of iemand zich veilig voelt in een gebouw en in hoeverre men licht, geluid of temperatuur ervaart, bepaalt zijn of haar welzijn en productiviteit. Daarom nemen zij bij hun advisering over installatietechniek, bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid de mens als uitgangspunt.

Door mee te denken met de opdrachtgever, slimme en geïntegreerde oplossingen te bieden werken zij aan een leefomgeving die voldoet aan de eisen van de gebruiker, de ambitie én de financiële mogelijkheden van de eigenaar. 

Hoe doen zij dat?

Hun visie is helder: “Meer bouwen met minder techniek”. De praktijk laat zien dat er vaak te veel (installatie)techniek in een gebouw wordt gebracht. In hun optiek staat eenvoud voorop. Door middel van een synergie tussen het bouwkundige en installatietechnische ontwerp kan een teveel aan techniek voorkomen worden! Dit biedt grote voordelen zowel met betrekking tot investeringen, exploitatie en duurzaamheid.

Kenmerkend voor hun dienstverlening

Zij zijn techneuten met een groot hart. Gedreven, helpen graag. Met een inlevende houding luisteren zij naar alle betrokkenen in een project.

Opdrachtgevers waarderen hun interesse, houding en actuele kennis en ervaring.
Volgens hen kenmerkt onze onafhankelijke advisering zich in persoonlijk contact, korte lijnen, hoge kwaliteit, duidelijke communicatie, flexibiliteit en snelheid van handelen.
Zij zijn trots op de langdurige relaties die zij met veel van onze opdrachtgevers hebben. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen bel je naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen