Vacatures

(Junior) Assistent Inkoper

7-5-2021 MBO, HBO Elektrotechniek, High Tech, Werktuigbouwkunde Apeldoorn, Nederland

Wat jij gaat doen

Als assistent technisch inkoper is het jou verantwoording om de technische producten op mechanisch vlak tijdig en correct te bestellen. Hierbij zorg jij ervoor dat de leveranciers volgens specificatie leveren, waarbij een hoge leverbetrouwbaarheid belangrijk is. Door dit proces goed te laten verlopen zorg je ervoor dat de productie een constante aanvoer heeft qua producten. Deze werkzaamheden voer jij niet alleen uit. Je komt te werken op de afdeling logistiek waarbij je samen met meerdere collega's deze verantwoordelijkheid draagt. 

Ben jij de kandidaat?

We zoeken iemand die ervaring heeft of op wil doen met het inkopen van technische producten en beschikt over een technische achtergrond. Dit kan een MBO 4+/HBO opleiding zijn in de richting van Technische bedrijfskunde of Werktuigbouwkunde. Als persoon ben jij communicatief vaardig, commercieel ingesteld en een echte teamplayer. De werkzaamheden uitvoeren in het Nederlands of in het Engels is geen enkel probleem. Daarnaast kan jij goed overweg met Microsoft Office en ERP-systemen. 

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1500,- zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Je gaat werken bij een wereldwijde organisatie die voortdurend de industrieën naar een hoger niveau wil brengen. Dit doen zij door geavanceerde, innovatieve technologieën te leveren waarmee de klanten succesvoller zijn. Onze opdrachtgever ontwikkelt, produceert, verkoopt en installeert high tech machines. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen