Vacatures

Talentprogramma Civiele Techniek

24-6-2022 MBO, HBO, WO Civiele techniek Nijmegen, Nederland

Wat jij gaat doen

Ben jij als technische professional net klaar met je studie en wil je graag aan het werk maar jezelf toch blijven ontwikkelen?

Dat kan bij Voort. Als jij je inschrijft voor één van de plekken van het talentprogramma Civiele Techniek ‘Op maat’ dan krijg jij de garantie op leuk werk bij een organisatie die aansluit bij jouw wensen en ambities, waar JIJ centraal staat, ze met je meedenken en je samen alle overwinningen viert!

Ben jij de kandidaat?

Na jouw net afgeronde HBO opleiding (richting civiele techniek of een vergelijkbare opleiding) ga je tijdens het talentprogramma naast technische skills ook aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Een jaar lang heb je één persoonlijke coach die jou gaat begeleiden. Bij de start stel je een persoonlijk plan op dat je samen met je consultant, je coach en de opdrachtgever het hele jaar door monitort.
Aan de hand van het persoonlijke plan ga je het hele jaar jezelf ontwikkelen, doormiddel van trainingen, intervisies, rollenspellen en een masterclass leer je veel over jezelf en leer je ook van de andere deelnemers. Thema’s die aan bod komen zijn; jouw drijfveren en ambities, timemanagement, effectief communiceren en adviesvaardigheden.

Naast bovenstaande coaching kun je het individuele opleidingsbudget van 2500 euro inzetten voor technische traingingen die jij nodig hebt. Hiervoor wordt een ‘Op maat’ gemaakt pakket samen gesteld met je drie begeleiders.

Wat wij bieden

Wanneer je kiest voor het talentprogramma Civiele techniek ‘Op maat’ stellen wij jou als persoon centraal. Elk moment met jou vinden wij bijzonder en vieren wij met jou. Samen met de consultant ga je opzoek naar de juiste werkplek en de functie die bij jou past. Wij vinden het heel belangrijk dat je  op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunt blijven groeien. Je krijgt van Voort;
  • Een vast contract;
  • Een uitdagende baan bij één van de opdrachtgevers van Voort;
  • Een goed salaris dat past bij jouw ervaring en kennis;
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy;
  • € 2500,- opleidingsbudget voor het ‘Op maat’ gemaakte pakket technische trainingen;
  • Goede secundaire voorwaarden, zoals een aandraagbonus van € 1000,-;
  • 25 vakantiedagen (overige dagen zijn afhankelijk van de CAO van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

In ons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers gaan we op zoek naar een baan die bij je past. We vinden de baan waar jij blij van wordt. Een werkplek waar jij je kunt blijven ontwikkelen.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Roelina Schonewille

Recruiter Civiele Techniek en Energietechniek
Hulp nodig? Stuur nu je cv!
Vacature delen?

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen