Vacatures

Servicemonteur Beveiliging

20-6-2022 MBO Wijchen, Nederland

Wat jij gaat doen

Als beveiligingsmonteur kom je op plaatsen waar niet veel mensen komen. Zo ook toen jouw werkdag op dinsdag begon. Je begint vandaag met het installeren van een aantal brandmeldinstallaties bij een klant. Nadat je dit hebt gedaan rijd je die middag door naar een andere klant.

Bij deze klant voorzie je het pand van cameraobservatie, intercom en toegangscontrole. Samen met jouw collega zorg je voor een veilig gevoel bij de klant!

Zaterdag word je ineens vroeg uit je bed gebeld. Jij verzorgt dit weekend de storingsdienst en de poort bij de BMW dealer gaat niet meer open. Je pakt snel je spullen gaat naar de klant toe. Het blijkt een fout te zijn die gelukkig makkelijk is op te lossen, zo is de klant ook weer tevreden!

Verder leg je de kabels aan, monteer je componenten, programmeer je de centrale apparatuur en neem je de klant mee in hoe de verschillende systemen werken. Samen met je collega’s verzorg je ook de storingsdiensten. Dit betekent dat je soms ‘s nachts of in het weekend wordt opgeroepen. Voor jou geen probleem, want altijd van 7:00 tot 16:30 werken vind jij maar saai!

Ben jij de kandidaat?

Wat er wordt verwacht:
 • Je hebt een elektronische opleiding MBO 3 of 4
 • Je bent in het bezit van een VCA certificaat
 • Je bent bekend met de regelgevingen NEN, BORG en regeling brandmeldinstallaties
 • Je bent monteur en wilt graag beveiligingsmonteur worden
 • Je bent in het bezit van vakdiploma’s

Wat wij bieden

Wat jij kan verwachten:
 
 • Auto van de zaak
 • Laptop
 • Nieuwste smartphone
 • Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Goed salaris en prima secundaire voorwaarden

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever is een middelgroot bedrijf waar men met ongeveer 50 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers werkt met de modernste materialen en technieken. Vanuit het mooie hoofdkantoor in Wijchen bedient onze opdrachtgever haar klanten door geheel Nederland.

Het bedrijf kenmerkt zich door de wens voorop te willen blijven lopen! Het bedrijf is innovatief, goed georganiseerd en biedt de medewerkers een omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden en vrijheden. Het is een bedrijf met korte lijntjes, zijn betrokken en gemotiveerd en zetten samen de schouders eronder om doelen te bereiken!

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen