Vacatures

Servicetechnicus Koeltechniek

24-2-2021 MBO Installatietechniek Amsterdam

Wat jij gaat doen

Als Servicetechnicus Koeltechniek ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, controleren, inspecteren van en verhelpen van storingen en het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan de grote en complexe koel- en koudeinstallaties van onze klanten, van splitunit tot koeltoren. Daarnaast inspecteer, onderhoud en verbeter je de systemen. Ook worden door jou mogelijke storingen gelokaliseerd en verholpen. Je voert opleveringstesten uit en je zorgt voor een correcte administratie. Ook adviseer en ondersteun je de klant op het gebied van koeltechnische vraagstukken. Het draaien van storingsdiensten hoort er ook bij; onze klanten hebben regelmatig jouw expertise nodig als er iets mis is of lijkt te zijn met hun installaties. Op de afdeling Technisch Beheer werk je veelal samen met vaste klanten. Je leert deze klanten kennen, geeft advies en zo bouw je een goede relatie op.

 

Ben jij de kandidaat?

Als servicetechnicus ga je volgens de voorschriften aan de slag met het zelfstandig onderhouden, controleren, inspecteren, repareren en modificeren van koelsystemen. Daarbij adviseer jij onze klanten over verbeteringen en eventuele vervangingen indien deze noodzakelijk zijn. Je brengt hier digitale rapportages van uit, registreert meerwerk en rapporteert dit aan jouw technisch beheerder. Tot slot kan het voorkomen dat je incidenteel leiding geeft aan 1 of 2 monteurs bij modificaties.
 • Je hebt minimaal een opleiding op MBO niveau 4 installatietechniek of koeltechniek en minimaal 2 jaar ervaring als Servicetechnicus koeltechniek;
 • Je bent in het bezit van de diploma's F-Gassen categorie 1 /STEK.
 • Bij voorkeur beschik je ook over EPBD-A/ EPBD-B;
 • Bovendien ben je in het bezit van VCA-VOL en een rijbewijs B;
 • Je bent communicatief vaardig, weet je prioriteiten te stellen en bent niet bang jouw mening te geven. Jouw adviezen worden op prijs gesteld!

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1500,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Je gaat werken voor een grote installateur met landelijke dekking waar innovatie en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Ondernemerschap en gezelligheid ligt aan de basis van de vestiging - zoals alle medewerkers, van werkvoorbereiders & projectleiders tot technisch beheerders en monteurs kunnen beamen.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen