Vacatures

Engineer W

21-12-2020 MBO, HBO Installatietechniek Zevenaar

Wat jij gaat doen

In jouw functie als Engineer W ben jij verantwoordelijk voor de Werktuigbouwkundige installaties bij projecten in met name de Utiliteit. Samen met het team ontwerp jij hoogwaardige installaties. Je tekent op het moment bij bestaande projecten in 2D, (Autocad / Stabicad) en bij nieuwe projecten kun je je ook bezig houden met Revit en 3D modelleren. In jouw functie krijg je veel vrijheid en creëer je samen met ons exclusieve en goed gekwalificeerde installaties.  Groeimogelijkheden in jouw functie zijn er ook, de lat bepaal jijzelf! 

Ben jij de kandidaat?

De collega die onze relatie zoekt is iemand die vanuit  zijn werktuigbouwkundige kennis en visie, samen met andere collega's, graag mooie en uitdagende projecten verwezenlijkt. Werkervaring in een soortgelijke functie bij een installatiebedrijf is mooi meegenomen, maar geen vereiste. Je blijft jezelf graag uitdagen en haalt energie uit het engineren van complexe projecten. Daarin vragen wij:
  • Een afgeronde Hbo-opleiding richting werktuigbouwkunde of niveau 4 opleiding met een aantal jaren werkervaring. 
  • Affiniteit en kennis richting duurzame technieken 
  • Jij bent communicatief – en sociaal vaardig
Heb jij nog geen jarenlange ervaring als Engineer, maar sta je wel te springen om deze richting op te groeien? Dan bieden wij graag de ruimte om hierover een gesprek te gaan om te bepalen of jouw ambities passend te maken zijn. 
 

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Een opdrachtgever die aandacht heeft voor hun werknemers en deze centraal stelt.. Binnen de installatietechniek zijn ze werkzaam in de disciplines Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en brandbeveiliging in de utilitaire sector. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen