Vacatures

Jr. Data Specialist (Puntenwolken)

17-12-2020 MBO Civiele techniek, Geo-informatie Rotterdam

Wat jij gaat doen

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de verwerking van de ingewonnen data. De puntenwolk die is ingewonnen middels onze Streetmapper-IV ga jij karteren en controleren en intekenen in AutoCad en MicroStation. Je werkt in de projecten nauw samen met het projectteam en opdrachtgevers aan de inrichting van de openbare ruimte / geo-informatie.

 

Ben jij de kandidaat?

- Kennis en ervaring met AutoCAD en Microstation
- Affiniteit en ervaring met geo-data
Een HBO/WO opleiding in Geodesie, Landmeetkunde, Geo-information Science & Earth Observation, Geomatics of Geo-information Science & Remote Sensing
Communicatief sterk en leergierig

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Onze klant is een innovatief landmeetkundig ingenieursbureau dat hoog staat aangeschreven in de markt. Kwaliteit staat voorop en er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Met circa 80 medewerkers zijn zij werkzaam binnen alle onderdelen van maatvoerings- en geodetische vraagstukken. Zij hebben een zeer brede klantengroep in de infra, geodesie, bouw en het spoor: van civiele aannemers en ingenieursbureaus tot provincies.

Innovatief ja! Zij werken o.a. met dronesde Streetmapperde 3D laserscanners en zijn pionier op het gebied van dataverwerking en automatisering. Zij streven naar een groeiend en bloeiend organisatie, om zo aan de top te blijven op het gebied van Geo-ICT en maatvoering. Dit doen ze vanuit onze 4 kernwaarden: vakmanschap, innovatie, partnerschap en herkenbaarheid.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen