Vacatures

Talentprogramma civiele techniek

23-2-2022 MBO, HBO, WO Civiele techniek Zuid-Holland

Wat jij gaat doen

Ben jij net klaar met je technische studie en zie je een baan als werkvoorbereider, uitvoerder, tekenaar of projectleider wel zitten? Wij vinden dé baan die past bij jouw wensen en ambities. Met ons grote netwerk is dat een missie die niet kan mislukken. 

Daarnaast blijf je jezelf ontwikkelen door de trainingen uit het talentprogramma. Schrik niet, het is geen opleiding die je volgt. Maar het zijn een aantal cursussen die verdeeld worden over één jaar. Het voordeel is dat je deze trainingen zelf mag kiezen zodat ze helemaal aansluiten bij waarop jij jezelf wil ontwikkelen. Denk hierbij aan technische cursussen op het gebied van projectmanagement, AutoCad, EMVI etc. Maar ook persoonlijke trainingen op het gebied van adviesvaardgheden, effectief communiceren etc. 

Ben jij de kandidaat?

Wij zoeken starters met een passie voor civiele techniek. Mensen die meer kennis willen en een functie als werkvoorbereider, uitvoerder of projectmanager wel zien zitten. Mensen die willen werken aan waar ze blij van worden. Jij neemt mee:
  • 0-3 jaar werkervaring
  • een hbo/wo diploma van een relevante opleiding (of bijna afgerond)

Wat wij bieden

In één jaar ga jij je naast je baan verdiepen in projectmanagement civiele techniek en ontwikkel je jezelf op persoonlijk vlak. Jouw talentprogramma is uiteraard helemaal toegespitst op recente ontwikkelingen in het vak. Zo leer jij jezelf beter kennen, krijg je meer technische kennis én natuurlijk de baan waar jij blij van wordt. Ook krijg je:
  • De opleiding volledig betaald
  • Drie vrij te kiezen extra trainingen uit de Voort Academy
  • 365 dagen per jaar een persoonlijke coach
  • De zekerheid van een vast contract
  • Een baan die bij je past
  • Intensieve begeleiding van Voort én de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Samen met jou gaan we op zoek naar een bedrijf in Zuid-Holland die past bij jou wensen en ambities. Woon je bijvoorbeeld in Rotterdam, Delft of Leiden? Dan zoeken we een bedrijf die in jouw regio ligt. Groot, middel of klein bedrijf? Jij geeft aan waar je je het meeste op je gemak voelt. 

Het belangrijkste is dat jij op een plek terecht komt waar je met plezier naartoe gaat en waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen tot civieltechnisch professional.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature talenprogramma civiele techniek? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Om je beter te leren kennen krijg je eerst een carrièretest van ons. De uitslag bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek. Tijdens een tweede gesprek bekijken we waarom juist jij geschikt bent voor het talentprogramma van Voort.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen