Vacatures

Talentprogramma civiele techniek

22-7-2021 MBO, HBO, WO Civiele techniek Noord-Brabant

Wat jij gaat doen

Doorgroeien, dat is jouw doel. Met het traineeship projectmanagement civiele techniek ontwikkel jij jezelf tot (aankomend) werkvoorbereider, uitvoerder of projectmanager. Je gaat werken bij een bedrijf dat bij jou past en we zoeken een functie die aansluit bij jouw wensen. Met ons grote netwerk is dat een missie die niet kan mislukken. 

Door de technische trainingen krijg jij de juiste kennis om van ieder project een succes te maken. Daarnaast verbeter je jouw persoonlijke vaardigheden en leer je hoe je deze het beste kunt inzetten. Met het talentprogramma kickstart jij jouw carrière. Je focust je op jouw ontwikkeling, maar geniet ook van een toffe baan, goed contract én vast inkomen.

Ben jij de kandidaat?

Wij zoeken starters met een passie voor civiele techniek. Mensen die meer kennis willen en een functie als werkvoorbereider, uitvoerder of projectmanager wel zien zitten. Mensen die willen werken aan waar ze blij van worden. Jij neemt mee:
  • 0-3 jaar werkervaring
  • een hbo/wo diploma van een relevante opleiding (of bijna afgerond)
  • een (afstudeer)stage of project dat aansluit op het talentprogramma (geen must, wel een pre)

Wat wij bieden

In één jaar ga jij je naast je baan verdiepen in projectmanagement civiele techniek en ontwikkel je jezelf op persoonlijk vlak. Jouw talentprogramma is uiteraard helemaal toegespitst op recente ontwikkelingen in het vak. Zo leer jij jezelf beter kennen, krijg je meer technische kennis én natuurlijk de baan waar jij blij van wordt. Ook krijg je:
  • de opleiding volledig betaald
  • Drie vrij te kiezen extra trainingen uit de Voort Academy
  • 365 dagen per jaar een persoonlijke coach
  • de zekerheid van een goed contract
  • Een baan die bij je past
  • intensieve begeleiding van Voort én de opdrachtgever

Waar jij gaat werken

Samen met jou gaan we op zoek naar een bedrijf in Zuid-Holland die past bij jou wensen en ambities. Woon je bijvoorbeeld in Rotterdam, Delft of Leiden? Dan zoeken we een bedrijf die in jouw regio ligt. Groot, middel of klein bedrijf? Jij mag zelf aangeven waar je je het meeste op je gemak voelt. 

Het belangrijkste voor ons is dat jij op een plek terecht komt waar je met plezier naartoe gaat en waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen tot civieltechnisch professional. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature talenprogramma civiele techniek in Breda en omgeving? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Om je beter te leren kennen krijg je eerst een carrièretest van ons. De uitslag bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek. Tijdens een tweede gesprek bekijken we waarom juist jij geschikt bent voor het talentprogramma van Voort.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen