Vacatures

Software Engineer

18-11-2020 HBO Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde Epe, Nederland

Wat jij gaat doen

Als control engineer ontwikkel je software voor klant specifieke machines. Tevens werk je aan de doorontwikkeling van het standaard producten pakket. Je werkt binnen een multidisciplinair engineeringsteam en bent betrokken bij het project vanaf het uitwerken van het functioneel ontwerp tot en met de oplevering bij de klant. Je maakt klant specifieke software en test de machines. Daarbij komt het voor dat je de machines bij de klant in bedrijf stelt. Hierbij ben je vanaf de start van een project betrokken om vanuit de klantvraag het technische ontwerp te bepalen. Nadat het ontwerp is bepaald, ben je verantwoordelijk om de verschillende productie- en testdocumenten op te stellen en uit te werken. Tijdens de productie en testfase zorg je voor technische ondersteuning en tijdens de installatie bij de klant ben je aanwezig om de validatie van het project te begeleiden. Kortom je bent de technische spin in het web die ervoor zorgt dat de machines succesvol bij de klant kunnen worden ingezet.
 

Ben jij de kandidaat?

• Opleiding HTS Elektro (besturingstechniek, elektrotechniek of industriële automatisering)
• Affiniteit met hightech machinebouw
• Je wilt je kennis ontwikkelen op het gebied van hebt ervaring met één of meerder PLC/SCADA systemen, zoals Siemens S7, WinCC, Allen Bradley, ControlLogix, Panelview
• Leergierig en vooruitstrevende persoonlijkheid
• Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Bereidheid tot reizen

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever is een internationaal gerenommeerde machinebouwer die hightech machines verkoopt, ontwerpt en bouwt. Door de specialistische kennis en ervaring zijn zij in staat om hightech oplossingen uit te denken en te bouwen. Wegens een groeiende orderportefeuille is Voort voor deze opdrachtgever op zoek naar een zelfstandig werkende Software Engineer.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen