Vacatures

Senior onderhoudstechnicus (E & I) (op een gloednieuwe plant)

17-11-2020 HBO, WO Elektrotechniek, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde Geleen

Wat jij gaat doen

Als Senior Maintenance Technician ben je in dagdienst verantwoordelijk voor een veilig en storingsvrij machinepark door het verrichten van correctief, preventief en predictief onderhoud. Je lokaliseert, analyseert en lost zelfstandig storingen op in de apparatuur en installaties, zowel elektronisch als besturingstechnisch. Je werkt nauw samen met je collega’s die verantwoordelijk zijn voor het mechanische deel. Je teamt met experts van externe storingsdiensten. Ten aanzien van het productie proces werkt je nauw samen met de 5-ploegen dienst collega’s van Productie. Binnen deze organisatie wordt het onderhoudsproces ondersteunt middels het software pakket Ultimo. Dit wordt momenteel geïmplementeerd. Daarnaast hanteert deze organisatie de gebruikelijke veiligheidsmethodieken zoals VOP, het werkvergunningsysteem, LoToTo, LMRA, TRA en veilig-werk-instructies. Op dit vlak heeft deze organisatie als jong bedrijf nog veel werk te verrichten en dus verwachten we van jou dat je het goede voorbeeld geeft. In jouw rol begeleidt je ook externe contractors en werk je nauw samen met de inkoopafdeling. Er wordt van je verwacht dat je meedenkt op het gebied van veiligheid, kwaliteit, productievolume en kosten.

Als Senior Maintenance Technician rapporteer je aan de Maintenance Leader E&I.

Ben jij de kandidaat?

 • Een technische afgeronde opleiding op MBO niveau E&I, affiniteit werktuigbouwkunde is een pre
 • Relevante werkervaring binnen een industriële procesmatige omgeving
 • Kennis van PLC gestuurde processen
 • Kennis van pneumatiek en hydraulica is een pre
 • Kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
 • Storingen kunnen analyseren en oplossen
 • VCA certificaat is een pré 
 • Hoogwerker en heftruck certificaat is een pre 
 • Ervaring met Ultimo is een pre
Verder:
Zelfstandig kunnen werken en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, teamspeler, goed communicator, betrokkenheid, creativiteit, initiatiefrijk, no-nonsense & hands- on mentaliteit en stressbestendigheid zijn basiscompetenties binnen deze functie. Verder zijn veiligheidsbewustzijn, kostenbewustzijn, kwaliteitsbewustzijn en capaciteitsbewustzijn organisatie brede competenties welke zeer belangrijk zijn. Gelet op de nauwe en veelvuldige contacten intern met je collega’s en extern met firma’s is het noodzakelijk dat je zeer goed kunt samenwerken.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

De organisatie is gevestigd op het Chemelot industrieterrein in Geleen, een strategische locatie met betrekking tot R&D-faciliteiten voor de ontwikkeling en productie van polymeren. In het hart van West-Europa met goede toegang tot weg-, spoor- en waterweg-verbindingen.

De fabriek, die eind 2015 werd opgestart, produceert speciale mengsels gebaseerd op huishoudelijk plastic afval die nieuwe plastic kunnen vervangen in typische toepassingen voor deze plastics zoals flessen, emmers, doppen en sluitingen maar ook kinderwagens en reiskoffers.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen