Vacatures

Technicus Meet- en regeltechniek

24-11-2020 MBO Installatietechniek Utrecht

Wat jij gaat doen

Je bent bij projecten betrokken vanaf de engineeringfase tot en met de oplevering en nazorg van nieuwe en bestaande regeltechnische installaties in de utiliteit.

Als technicus meet- en regeltechniek heb je verstand van alle vakdisciplines en draag je niet alleen zorg voor de software en de inbedrijfstelling, maar ook voor de overall functionele eindtest en commissioning van installaties.

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig inbedrijfstellen van regeltechnische installatie ten behoeve van klimaattechniek.

Je begeleid en controleert onderaannemers, waarbij je verantwoordelijk bent voor kwaliteit en voortgang van het werk en tevens aandacht hebt voor veiligheid, gezondheid en milieu.

Ben jij de kandidaat?

Een communicatief krachtige meet- en regeltechnicus/inbedrijfsteller met relevante werkervaring. Daarnaast beschik je minimaal over een afgeronde MBO4 opleiding, aangevuld met vakgerichte opleidingen zoals KLI en/of MRK. Als je ervaring hebt met Priva, Webeasy of Siemens, dan is dit een pré.

Je kan een overzicht maken en/of behouden in (complexe) technische/procesmatige omgevingen. Je werkt nauwkeurig en gedisciplineerd en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je communiceert op correcte wijze over de voortgang met collega’s en de klant. Samenwerken gaat je goed af, maar je hebt ook een grote mate van zelfstandigheid.

Je bezit een rijbewijs B en bent woonachtig in de regio Utrecht/Amsterdam. Bij indiensttreding kan je een VOG overleggen.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Jij gaat werken in een uitdagende omgeving, waarin je een marktconform salaris krijgt, een auto van de zaak en zij staan volop voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Ceciel Schwartzenberg

Manager Bouw & Installatietechniek
Hulp nodig? Stuur nu je cv!
Vacature delen?

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen