Vacatures

Projectengineer (Tracé)

9-11-2020 MBO Energietechniek, Installatietechniek Heinenoord

Wat jij gaat doen

Hoe complex ook, bij elk project ga je voor de technisch beste oplossing tegen zo laag mogelijke kosten. Je schakelt continu met projectleiders, werkvoorbereiders, omgevingsmanagers en andere partijen. Maar je hebt ook te maken met onverwachte factoren. Van een zeldzaam broedpaar tot asbest, van archeologie tot oude kabels. Wat er ook op je pad komt, jij adviseert en creëert inzicht in mogelijkheden en kosten.
 
Als trace engineer ben je bezig met het ontwerpen en realiseren van technische projecten (glasvezelverbindingen en telecomverbindingen van ons elecktriciteitsnetwerk). Je realiseert voor- definitief en uitvoeringsontwerpen conform de systems engineeringmethodiek. Je draagt zorg voor het ontwerp op hoofdlijnen en projectdefinities, boorplannen, lasplannen, last mile, en materiaalspecificaties. Daarnaast draag je de verantwoordelijkheid van resultaat verantwoordelijkheid voor kosten, kwaliteit en voortgang in overleg met de lead engineer. Je geeft advies over het functioneel technisch ontwerp en technische alternatieven aan je projectleider en vooraf en tijdens de uitvoering van projecten. 

Ben jij de kandidaat?

Jij bent een ingenieur met passie voor telecomverbindingen en/of civiele techniek, die in een integraal projectteam kan floreren en resultaten boekt. Samenwerken en verbinden met collega's is iets waar jij energie van krijgt. Je bent serieus, maar ook prettig in de omgang. Je bent analytisch sterk, een creatieve oplossingsdenker en goed in staat om andere mee te nemen in wat jij bedacht hebt, hoe complex dan ook. Je beschikt over;
 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting telecommunicatie of civiele techniek.
 • Je beschikt over een grote mate van wendbaarheid en je werkt graag in sterk veranderende omgevingen.
 • Je hebt kennis van ondergrondse infra en met name van glasvezel en telecom systemen.
 • Je bent goed in het opbouwen en onderhouden van relaties met leveranciers.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met NLCS en Infracad.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Jij komt te werken in een gemixed team van jonge mensen en collega's met jarenlange ervaring, hierdoor leer je van elkaar en kom je tot de beste oplossing. Je komt terecht in een open en hecht team, waarbij iedereen bereid is elkaar te helpen. Het team bestaat uit productverantwoordelijke, projectleiders, verkoopmedewerkers en werkvoorbereiders. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Vacature delen?

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen