Vacatures

Tekenaar-Recordmanager

6-11-2020 MBO, HBO Bouwkunde, Energietechniek, Werktuigbouwkunde Velsen

Wat jij gaat doen

Het construeren van (aanpassingen aan) installaties en/of netten en opstellen van de bijbehorende tekeningen op, gebruikmakend van de (ontwerp)normen en de interne richtlijnen, om zodoende een nieuwe installatie of wijziging aan de installatie te realiseren. Dit gebeurt in AutoCAD, Pixedit en Adobe Acrobat. Tevens het archiveren van de technische documentatie volgens de geldende richtlijnen, zowel digitaal (in o.a. Livelink en SAP) als fysiek.
 

Ben jij de kandidaat?

Belangrijke competenties zijn: Accuratesse, Samenwerken, Klantgerichtheid, Zelfontwikkeling, Informatieanalyse, Probleemanalyse, Flexibel, Plannen en organiseren en Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

Ben jij daarnaast in het bezit van een MTS4 / HTS opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde of Bouwkunde dan zijn wij op zoek naar jou! 

Daarnaast werkt het in je voordeel als je ervaring hebt in een industriële omgeving en ervaring hebt als informatiebeheerder/recordmanager. 

 

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever is een van de grootste energieleveranciers van elektriciteit en warmte in Europa. Zij lopen voorop in de duurzame ontwikkeling van onze maatschappij.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Job van Schaeren

Consultant Energietechniek en Civiele Techniek
Hulp nodig? Stuur nu je cv!
Vacature delen?

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen