Vacatures

NPI Engineer binnen een Hightech omgeving

29-10-2020 HBO High Tech Eindhoven, Nederland

Wat jij gaat doen

Als NPI Engineer bouw je alle kennis op van het product en de maakprocessen zodat de functionaliteit, maakbaarheid, risico’s en toepassingen van het product inzichtelijk zijn. Je zorgt er vanaf de start van het ontwerp voor dat het product in productie goed maakbaar wordt en vervolgens de met de klant afgesproken targets geproduceerd kan worden. Je bent verantwoordelijk voor het inrichten van het assemblageproces en initieert en implementeert verbeteringen op verschillende aspecten tijdens het hele proces, met als doel het realiseren van efficiency- en kwaliteitsverbeteringen. Daartoe werk je intensief samen met andere NPI Engineers, klanten, projectleider en medewerkers van zusterbedrijven. Jij bent de verbindende factor als het aankomt op nieuwe productieprocessen. Als NPI Engineer zorg je voor een naadloze overgang van New Product Introduction naar de volume productie fase en draagt daartoe over naar reguliere Production Engineering.

Ben jij de kandidaat?

-een gedreven persoon met minimaal een HTS opleiding
-minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie op het gebied van Mechatronica
-je beschikt over ruime kennis van assemblage en maakprocessen en de daarbij behorende kwaliteitsborging, inclusief de toegepaste productiemiddelen en controle-/testapparatuur en ben je bekend met FMEA, 8D-methode, process capability en statistische analyse methoden zoals SPC.
-je hebt goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden, in zowel Nederlands en Engels.
-je werkt accuraat en kunt standpunten helder en overtuigend neerzetten, waarbij je de juiste mensen weet de benaderen

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

De organisatie ontwikkelt en produceert state-of-the art technologie voor de top van de internationale hightech-community. Daarbij leggen ze de lat hoog en maken ze met regelmaat het onmogelijke mogelijk. Dat doen ze samen, binnen een hecht team van enthousiaste specialisten in elektronica, software, mechatronica en wiskunde. Bij  deze organisatie draait alles om het leggen van de totale puzzel. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen