Vacatures

Werkvoorbereider Renovatie en Verduurzaming

11-8-2022 MBO, HBO Bouwkunde Hengelo, Nederland

Wat jij gaat doen

Als werkvoorbereider draag je zorg voor het organiseren en bewaken van de voortgang van projecten. Je draagt verantwoordelijkheid over de (tijds)planningen, inkoopvoorbereiding, werkschema’s, meerwerkcalculaties en goede administratieve verwerking daarvan. Je houdt budget, tijd, kwaliteit en veiligheid scherp in de gaten en stemt alle disciplines (bouwkundig, installatie en constructief) met elkaar tot op detail af.
De technische uitwerking van deze projecten ligt in jouw handen. Jij zorgt dat alle werkzaamheden zijn georganiseerd voor de uitvoering. Je werkt met behulp van de meest moderene hulpmiddelen en software. Dit doe je allemaal in een leuk team, wat samen successen viert!

Je gaat werken aan verschillende renovatie- en verduurzamingsprojecten, woning- en utiliteitsbouw. Dit doe je met collega’s uit verschillende disciplines. Je werkt met ontwikkelaars, kostendeskundigen, BIM modelleurs, kopers begeleiders, projectmanagers en uitvoerders. Je bent de verbindende schakel op het gebied van BIM. Je voert gesprekken met leveranciers en bouwpartners en komt regelmatig op de bouwplaats.

Ben jij de kandidaat?

We zouden het mooi vinden als je beschikt over het volgende:
- Afgeronde bouwkunde opleiding;
- Aantal jaren werkervaring;
- Communicatief vaardig, gedreven, doorzetter en een gezonde dosis humor.

We komen graag met jou in contact om jouw andere kwaliteiten te bespreken!

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Onze opdrachtgever is één van de meest innovatieve ontwikkelende aannemers van Nederland. Zij richten zich op twee takken van sport, Bouw en Infra. Een familiebedrijf wat al ruim 150 jaar aan de top staat. Bij onze opdrachtgever draait alles om relaties, met jou en haar partners. Wat onze opdrachtgever typeert? De mensen zijn trots op hun vak, beschikken over de drive om maximale resultaten te behalen en bovenal hebben zij de motivatie om dat samen te doen.
 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen