Vacatures

Projectleider Wegenbouw

18-11-2020 MBO, HBO Civiele techniek Rosmalen

Wat jij gaat doen

Jij bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van grote infraprojecten.  De werkzaamheden die jij aanstuurt lopen uiteen. Van het bewaking van de planning en het budget tot het bepalen van de uitvoeringsmethodiek. Enerzijds ben je dus hoofd van de werkvoorbereiding en uitvoering en anderzijds ben je assistent-projectmanager.

Als projectleider behoud je de helikopterview over het project, waar je gemiddeld wel een tot twee jaar aan werkt. Blijven we binnen het budget? Worden alle materialen op tijd geleverd? En lopen er genoeg vakmensen rond of moet de personeelscapaciteit omhoog om de gestelde planning te halen? Belangrijke kwesties waar jij over oordeelt en die jouw baan uitdagend maken. Wat jouw werk ook interessant maakt: je werkt in een multidisciplinair projectteam. En dus overleg je ook regelmatig met collega’s die bijvoorbeeld focussen op wegmarkeringen, kabels en leidingen of civiele betonbouw. 

Ben jij de kandidaat?

Jij overziet de voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden omdat je je niet verliest in de details. Als verbinder weet je hoe je mensen motiveert en bijstuurt als dat nodig is. Dat je goed bent in communiceren, is hierbij belangrijk. Samenwerken vind je belangrijk, want samen weet je altijd meer dan alleen.

Verder heb je:
•    Minimaal een hbo-diploma of vergelijkbaar niveau.
•    Ervaring als projectleider of minimaal vijf jaar ervaring als hoofduitvoerder in de wegenbouw.
•    Affiniteit met leidinggeven, plannen en coördineren.
 

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

je komt te werken bij een multidisciplinaire aannemer. Alle onderdelen zijn aanwezig van advies, ontwerp tot en met uitvoering en beheer. Je hebt dus voldoende mogelijkheden om tot aan je pensioen te blijven leren en te ontwikkelen. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen