Vacatures

Servicetechnicus E&I

8-4-2021 MBO Elektrotechniek Groningen

Wat jij gaat doen

Als je liever elke werkdag op dezelfde locatie werkt en routine werkzaamheden wil doen, dan is deze baan waarschijnlijk niet voor je weggelegd.
Deze baan is er namelijk een voor een Servicetechnicus E&I die graag elke dag op een andere locatie een andere technische uitdaging aan gaat en gedreven is om de oplossing te vinden.
Jij zoekt afwisseling in je baan, werkt zelfstandig landelijk en je hebt plezier in het contact met onze opdrachtgevers.

Jij voorkomt stilstand van industriële processen en zorgt dat het probleem wordt opgelost. Dit lukt je doordat je als Servicetechnicus E&I :

 • meetapparatuur onderhoudt, inspecties uitvoert, kalibraties uitvoert en storingen oplost. De servicewerkzaamheden voer je vanuit je woonplaats zelfstandig uit bij onze klanten op locatie.
 • op de juiste manier verslag maakt van de verrichte servicewerkzaamheden en/of vervolgacties.
 • samenwerkt met zowel in- als externe collega’s; adviseren/instrueren van klanten, samenwerken met de  werkvoorbereiding en het benutten van commerciële mogelijkheden.

Ben jij de kandidaat?

Om succesvol te zijn in deze functie:
 • heb je een MBO 4 elektrotechniek of procestechniek niveau verkregen door opleiding of werkervaring, aangevuld met kennis of opleiding op het gebied van instrumentatie.
 • heb je goede communicatie vaardigheden, een flexibele werkhouding en een klantgerichte instelling. Daarnaast ben je leergierig, zelfstandig en denk je probleemoplossend.
 • ben je bereid tot het reizen naar opdrachtgevers en incidenteel overnachten bij meerdaagse service werkzaamheden op grotere afstand van vestigingsplaats.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Waar jij gaat werken

Via Voort kom je bij een zeer interessante opdrachtgever in het Noorden te werken. Je start met een jaarcontract van Voort.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Vacature delen?

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wij werken samen met ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zowel kleine als grote bedrijven. Maak nu een profiel aan in Boest en solliciteer op de functie die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt in een baan.

Voorstellen

Wij gaan je voorstellen bij de opdrachtgever en kijken ook of we nog meer interessante functies voor je hebben.

Op gesprek

We bereiden samen het sollicitatiegesprek voor, zodat jij je goed kunt presenteren bij de opdrachtgever(s).

Start

Ben jij positief? En de opdrachtgever ook? Dan start je met je nieuwe baan!

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen