Traineeship persoonlijke ontwikkeling

Haal alles uit jezelf en groei verder!

Is de traineeship persoonlijke ontwikkeling iets voor jou?

Een jaar lang ga jij aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Op basis van jouw wensen en ambities wordt er gekeken hoe jij verder kunt groeien met onder andere coaching, drie speciaal ontwikkelde trainingen, extra trainingen naar eigen keuze en een opleidingsbudget. Ook een projectbezoek en kennissessies staan op de planning.

Meld je snel aan!

Coaching

Gedurende het jaar heb je 2 coaching gesprekken. Dit doe je met een externe coach. De coaching is individueel en gericht op jouw persoonlijke ontwikkelvragen.

Voort Academy

Je kunt nog 3 extra Voort Academy trainingen naar keuze volgen. Het trainingsaanbod bestaat uit technische en persoonlijke trainingen op ieder niveau, en mét begeleiding van ervaren trainers.

Opleidingsbudget

Je krijgt een opleidingsbudget van € 1.250 euro. Dit budget is in te zetten voor individueel maatwerk, bijvoorbeeld om meer technische kennis op te doen.

Drie trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling

 • ‘Dingen voor elkaar krijgen in de organisatie’

   Beïnvloeden van stakeholders
   Advies geven
   Weerstand ombuigen
   Je idee verkopen aan collega’s en klant

 • ‘Verdieping van communicatievaardigheden’

   Lastige gesprekken voeren met collega’s en de klant
   Conflicthantering
   Onderhandelen

 • ‘Taken delegeren en het werk begeleiden’

   Taken delegeren
   Coachen van anderen
   Sturing geven aan anderen

Projectbezoek

Je bezoekt een project bij één van onze opdrachtgevers. De locatie wordt zorgvuldig uitgezocht. Je krijgt o.a. een rondleiding waarbij je de mogelijkheid krijgt om je vragen te stellen, inspiratie op te doen en te luisteren naar de verhalen van ervaren professionals en de opdrachtgever.

Kennissessies

Er wordt twee keer een inspirerende kennissessie georganiseerd. Een vakspecialist vertelt meer over een relevant onderwerp en licht het op een praktische wijze toe met concrete voorbeelden. De sessie staat in het teken van inspireren en delen van kennis.

Ervaring met de persoonlijke trainingen

De juiste plek voor jou

Bij ons sta jij centraal. Jouw ambitie reikt verder en daarom kijken we ook naar je toekomst. In ons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers gaan we precies die baan vinden die bij jou past. Een werkplek waar je kunt blijven bouwen. De technische baan waar jouw hart sneller van gaat kloppen!

Dit heb jij als trainee in huis

 • een diploma van een relevante HBO-opleiding (of bijna afgerond)
 • 0-5 jaar jaar werkervaring
 • een (afstudeer)stage of project dat aansluit op de traineeship (geen must, maar een pré)

Start met een traineeship

Om je beter te leren kennen nodigen we je uit voor een gesprek. Vervolgens bekijken we tijdens een tweede gesprek waarom juist jij geschikt bent voor de traineeship van Voort. Je krijgt daarvoor een carrièretest van ons. De uitslag bespreken we direct tijdens het gesprek. Zo bepalen we jouw persoonlijke profiel. Voelt het vanuit beide kanten goed? Dan start jij met de traineeship Revit MEP.

Zie je dit helemaal zitten? Meld je aan!