Ben jij een techniekmens?

Je hebt mensen. En je hebt techniekmensen. Dat zijn bijzondere mensen die onze toekomst vormgeven. Mensen die meebouwen aan vooruitgang. Ben jij een techniekmens?

Jij staat bij ons centraal

Bij Voort sta jij als techniekmens centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. Daarom staan we klaar om jouw hoogtepunten te vieren. Zo staan we stil bij leuke gebeurtenissen zoals een trouwdag, verjaardag of jubileum. En ook voor een nieuwe opdracht kun je bij ons aan de bel trekken.

De juiste plek voor jou

Jij geeft aan waar jouw ambities liggen. Wat jij zoekt in een functie. Wij gaan op zoek naar een opdrachtgever die bij jou past. Waar je op je plek zit. Waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en vooruit kunt gaan. Een werkplek waar jij past.

Jij zet techniek op de kaart

Als techniekmens wil je technisch Nederland vooruit brengen. Techniek is jouw expertise. En ook wij hebben ons vak ervan gemaakt. Zodat jij jouw expertise en kennis met anderen kunt delen. En een bijdrage levert aan projecten door heel het land.

Je bent nooit uitgeleerd

In de techniek sta je nooit stil. Daarom krijgen onze professionals ieder jaar €1250,- opleidingsbudget en de mogelijkheid om trainingen te volgen aan de Voort Academy. Als MBO of HBO starter kun je deelnemen aan één van onze Jong professional programma’s. En met ons coachingstraject krijg je meer grip op jouw ontwikkelingspunten. Zo zorg je ervoor dat je iedere dag iets beter kunt.

Ben jij de techniekmens die we zoeken?

Onze technische professionals zijn bij ons in dienst, maar gaan aan de slag bij één of meerdere opdrachtgevers. Wij brengen je verder. Dit kan in diverse functies, en binnen verschillende vakgebieden.

Ben jij een techniekmens? Vind jouw functie.

Zit jouw functie er niet tussen? Stuur je open sollicitatie en wij vinden de baan die bij je past.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer