Talentprogramma
gericht op jou(w) persoonlijke ontwikkeling

Word jij ook razendsnel een specialist in landmeetkundige data verwerken? Met het talentprogramma Geodesie combineer jij je werk met een interessante studie. Op deze manier heb je de zekerheid van een baan en richt je je volledig op je eigen ontwikkeling en carrière.

Solliciteer direct

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Talentprogramma
 • Talentprogramma Geodesie
 • Blijf als professional groeien in de Geodesie

  Landmeetkundige termen, DTM-metingen, werken met CAd en GIS en wettelijke regels, dat is het talentprogramma Geodesie in een notendop. Op technisch gebied leer je meer over onderwerpen als GPS + Total Station, Move3, AutoCAD, ArcGIS en werkvoorbereiding. Met de persoonlijke trainingen leer je jezelf beter kennen in verschillende werksituaties, die je nu of in de toekomst gegarandeerd tegenkomt. Leer bijvoorbeeld werken onder druk, effectief communiceren en het geven van advies. Van deze vaardigheden heb je de rest van je leven profijt!

  Er bestaat geen hbo-opleiding geodesie. Zonde, vinden wij. Voort heeft dit talentprogramma specifiek ontwikkeld om professionals het geodetische vak te leren. We werken hiervoor samen met SOMA College. Volg je dit talentprogramma, dan heb je een unieke opleiding te pakken. En behaal je een Geodesie certificaat dat weinig andere professionals bezitten. Zo kan je bij elk landmeetkundig bedrijf aan de slag.

  Vergroot je netwerk
  Alsof dat nog niet genoeg is, bouw je ook aan je netwerk. Je volgt het talentprogramma namelijk niet alleen, maar samen met andere technische professionals uit de geo-informatie. Door ons netwerk van 800+ opdrachtgevers leer jij bedrijven en werkgevers kennen, die kunnen bijdragen aan jouw carrière. Samen met de begeleiding vanuit Voort en het talentprogramma bereik jij je ambities. Geheel op kosten van Voort.

  Download de brochure

  Is dit talentprogramma iets voor jou?

  Jij wilt de stap voorwaarts maken in geodesie. Je hebt een achtergrond als archeoloog, technisch tekenaar of bos- en natuurbeheerder. Ook voor technische starters is dit programma de juiste keuze. Je verder specialiseren in geodesie vanuit aardwetenschappen, planologie of geomedia en design? Bij Voort vind je de verdieping die jij zoekt. Met dit talentprogramma kan je aan de slag bij gemeenten, waterschappen, aannemers of ingenieursbedrijven. Jouw rekenvaardigheid en technisch inzicht spelen een belangrijke rol in de precisie en kwaliteit van bouwprojecten.

  Vraag een adviesgesprek aan

  Traineeship voor ambitieuze technici.
  Jij wilt tenslotte vooruit

  Wat je ook kiest, deze kans geeft jou gegarandeerd een voorspong en baanzekerheid. Aan de hand van jouw eigen plan ga je het hele jaar jezelf ontwikkelen met een vaste persoonlijke coach. Met trainingen en rollenspellen leer je veel over jezelf en leer je ook van anderen. Want je volgt dit traject niet alleen, maar in een groep met Voort professionals. Je volgt de trainingen via klassikale trainingen en/of via e-learnings. Deze laatste kan je in je eigen tijd en op een voor jou goed moment volgen. Ben je nog lang niet uitgeleerd? Dan kies je drie extra trainingen uit onze Voort Academy.

  Bekijk het cursusaanbod van onze Voort Academy

  Voor wie is het talentprogramma?

  Jij wordt razend enthousiast van het in kaart brengen van de aarde, coördinaten geometrie én werken in de buitenlucht. Van landmeetkundige dataverwerking wil je de fijne kneepjes onder de knie krijgen. Zodat je aan de slag kan als landmeter, dataspecialist of geo-data analist. Je hebt 0-3 jaar werkervaring in het GIS werkveld, met een hbo/wo diploma van een relevante opleiding (of bijna afgerond). Het hebben van een (afstudeer)stage of project dat aansluit op het Voort talentprogramma is een pre. Verder wil je jezelf blijven ontwikkelen en aan de slag als Geo databeheerder, Stikstof Geo specialist, Junior GIS specialist of Software Engineer.

  Start met een Voort talentprogramma

  Om je beter te leren kennen, nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek. Vervolgens bekijken we tijdens een tweede gesprek waarom juist jij geschikt bent voor het Voort talentprogramma. Je krijgt daarvoor een carrièretest van ons. De uitslag bespreken we direct tijdens het gesprek. Zo bepalen we jouw persoonlijke profiel. Voelt het vanuit beide kanten goed? Dan start jij met het Voort talentprogramma Geodesie.

  Zie je het talentprogramma helemaal zitten? Meld je aan!

  Lees de verhalen van andere trainees