Blog

Wat is het salaris van een werkvoorbereider?

2 min. leestijd 29 juni 2018

Een werkvoorbereider is verantwoordelijk voor de coördinatie van een project. Deze functie is vaak betrokken bij alle voorbereidingen van de werkzaamheden.

Bij een groot of klein bedrijf

Kleine bedrijven voegen de werkzaamheden van een werkvoorbereider vaak onder een algemene functie. Terwijl de grotere bedrijven de werkzaamheden verdelen over meerdere functies. In dat geval ga je aan de slag als calculator, planner of tekenaar. Maar wat zijn de salarissen voor deze functies?

Salaris werkvoorbereider: wat verdien je?

Zoals voor alle banen geldt dat het salaris afhankelijk is van meerdere factoren. Zo speelt je leeftijd en werkervaring een grote rol. Maar ook per bedrijf verschilt het. De een betaalt namelijk beter dan de ander. Als werkvoorbereider kun je aan de slag bij bouwbedrijven, adviesbureaus en ook de overheid. Het gemiddelde salaris van een werkvoorbereider ligt tussen de €2000,-  en €3000,-.

Top 5 best betaalde technische beroepen

3 min. leestijd 24 januari 2020

Doorgroeien naar projectleider

Als werkvoorbereider is het mogelijk om door te groeien naar projectleider. In deze functie ga je meer verdienen. Een projectleider is verantwoordelijk voor een project dat is toegewezen. Het werk dat een werkvoorbereider heeft gecoördineerd, wordt door de projectleider opgepakt. Hij realiseert het bouwproject binnen het geplande tijdspad, de berekende kosten, gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen en met de toegewezen arbeidsuren.

Doorgroeien van junior naar senior? 5 manieren

3 min. leestijd 22 april 2021

Aan de slag als werkvoorbereider

Een goed salaris is fijn, maar voor de meeste werkzoekenden zijn ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden van belang. Denk hierbij aan vakantiedagen, reiskostenvergoeding, bonussen en de mogelijkheid om door te groeien. Bij Voort staat jouw ontwikkeling voorop. Jij kunt trainingen volgen om vooruit te gaan. En door ons grote netwerk kun je aan de slag op projecten door heel Nederland.

Ben je op zoek naar een baan als werkvoorbereider?

Bekijk onze vacatures en solliciteer op een passende functie!

Ben je op zoek naar een werkvoorbereider vacature? Zoek de functie die bij jou past en solliciteer met je CV en sollicitatiebrief. Of stuur een open sollicitatie. Dan gaan wij direct voor jou op zoek naar de juiste werkplek.