Vakgebieden

Bij Voort werken technische professionals binnen diverse vakgebieden. Specialist of multidisciplinair. Zij zetten technisch Nederland op de kaart.

Bouwkunde

Bij bouwkunde draait alles om innovatie. We hebben voortdurend bouwtechnici nodig voor verschillende opdrachtgevers. Specialist of multidisciplinaire professional. Het innovatieve karakter van dit vakgebied vraagt om beiden.

50 vacatures

Civiele techniek

Een leefbaar Nederland. Bruggen, (water)wegen en gebouwen met hun leidingen en kabels maken dat mogelijk. Die veilig en bereikbaar zijn. Nu en in de toekomst. Dat is waar een civiel technicus zich over buigt. In de civiele techniek is daarom samenwerking met andere vakgebieden aan de orde van de dag.

179 vacatures

Elektrotechniek

Als elektrotechnisch professional houd je je bezig met de aandrijving, besturing of verlichting van apparaten of installaties. Deze worden steeds slimmer en makkelijker in gebruik. Maar dus ook complexer van aard. Kennis van de meest recente ontwikkelingen is daarom van groot belang.

218 vacatures

Energietechniek

Opsporing, winning en verwerking van energie. Daar ligt de focus van een energietechnicus. Je bent een specialist op het gebied van olie en gas of – steeds meer – duurzamere vormen van energie. Binnen dit vakgebied zoeken we naar mensen die goed gedijen in een adviserende rol.

36 vacatures

Geo-informatie

Binnen dit vakgebied werken professionals aan het in kaart brengen van geografische informatie en het verwerken ervan in systemen. Maar ook het ontwikkelen van software waar geografische informatiesystemen mee verwezenlijkt worden.

18 vacatures

High tech

Binnen high tech staat alles in het teken van technologische vernieuwing. Met name op het gebied van productontwikkeling en machinebouw. Precisiewerk dus. Nederland loopt voorop op het gebied van high tech. Werken in deze sector biedt daarom veel potentie.

55 vacatures

Installatietechniek

In de bouw spelen installaties een steeds grotere rol. Enerzijds door een groeiende focus op energiezuinigheid en duurzaamheid. Anderzijds is er de laatste jaren veel sprake van herontwikkeling. Dat maakt installatietechniek een uitdagend vakgebied dat altijd in ontwikkeling is.

78 vacatures

Werktuigbouwkunde

Een werktuigbouwkundige richt zich op het ontwerp en de productie van apparaten en machines. Overal ter wereld vind je machines van Nederlandse hand. De Nederlandse werktuigbouwkunde blijft zich constant vernieuwen. Daardoor is er altijd vraag naar professionals.

149 vacatures

Maritiem

Zie je jouw carrière bij een scheepswerf al voor je? Van het ontwerpen van luxe jachten tot aan het construeren containerschepen of offshore constructie: de maritieme wereld is je passie! Voort heeft de leukste banen bij diverse opdrachtgevers. Bekijk alle vacatures.

2 vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer