Installatie werkruimte met buizen

Werken in de
Installatietechniek

Professionals in de installatietechniek zorgen voor goede gebouwen. Veilige gebouwen. Duurzame gebouwen. Het gaat daarbij zowel om het ontwerpen, aanleggen als onderhouden van klimaatinstallaties, koelinstallaties en warmtetechniek. Jouw werk in het vakgebied zorgt letterlijk voor een goed leef- en werkklimaat. Wil jij hieraan bijdragen? Ontdek jouw mogelijkheden via Voort.

Vacatures    Talentprogramma   Adviesgesprek

 

Een baan waar jij tot je recht komt

Wil jij naast een toffe baan in de installatietechniek je volledig kunnen richten op je ontwikkeling waardoor je sneller kan doorgroeien? Dan zit je bij Voort goed. Wij hebben een groot aanbod van diverse vacatures voor alle specialismen binnen het vakgebied. Het is aan jou of je je specialiseert in de werktuigbouwkundige of elektrotechnische installaties. In het werkveld zijn deze onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Werken in de installatietechniek betekent bij Voort dat jij een baan krijgt waar je blij van wordt. Waar jij jouw ontwikkeling kunt doorzetten en op je plek zit. Wij hebben vacatures op mbo-, hbo- en wo-niveau.

Je kunt aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Van klein tot groot. Dit varieert van vacatures binnen de woningbouw, utiliteit en industrie bij zowel elektrotechnische, installatietechnische als koeltechnische bedrijven. Je kunt via ons aan de slag als werkvoorbereider, tekenaar, servicetechnicus, installatiemonteur, projectleider en engineer.

Wij gaan met jou in gesprek en kijken naar jouw ambitie, potentie en persoonlijkheid. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wij weten altijd welke behoefte er speelt bij onze opdrachtgever omdat wij dagelijks contact hebben met teamleiders van de afdelingen. Vervolgens gaan wij met ons team op zoek naar de plek die écht bij jou past. Jij houdt je focus op het afstuderen (of je huidige baan) terwijl wij gesprekken voor je regelen bij gerenommeerde bedrijven. Ben jij vervolgens positief? Dan gaat je carrière bij Voort van start!

Krijg vrijblijvend advies

 

Roel Keune (32) ziet voordelen in het leren naast zijn werk

Iets doen met techniek zit er altijd al in bij Roel Keune (32). Na de HAVO-profielen Natuur & Techniek én Natuur & Gezondheid begint hij aan HBO Bouwkunde. “Ik wilde Brandweercommandant worden en dacht dat het wel handig zou zijn als ik wat van bouw en techniek af zou weten.” Die carrière bij de brandweer komt er niet, maar Roel stuit er wel op zijn grote interesse; klimaatinstallaties. “Ik was meteen gegrepen door bouwfysica. Hoe gaat een gebouw eigenlijk met zijn omgeving om? Razend interessant!”. Daarom besloot hij een talentprogramma binnen Voort te volgen.

 

Dit krijg je bij Voort

Zeker van een goed contract en vast inkomen

Je komt bij Voort in dienst. Wij detacheren jou bij een van onze opdrachtgevers. Daarbij zorgen we dat jouw baan past bij je wensen en ambities. Je wilt tenslotte groeien!

Je blijft zelf de regie houden. Ook heb je de zekerheid van een goed contract. Detacheren is namelijk niet hetzelfde als werken bij een uitzendbureau.

Je hebt bij Voort dezelfde voorwaarden als wanneer je rechtstreeks bij een opdrachtgever in dienst zou treden. Jouw salaris is dus even hoog en de voorwaarden net zo goed.

Veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Bij Voort kan je alle kanten op. Zo kan je als professional kiezen uit een groot en divers aanbod aan technische én persoonlijke trainingen uit onze Voort Academy. Per jaar volg je drie trainingen kosteloos. Daarnaast krijg je een opleidingsbudget van € 1.250,- die je vrij kan besteden aan opleidingen, trainingen of coaching in overleg met jouw consultant en opdrachtgever.

Heb je 0 tot 3 jaar werkervaring? Dan kan je ook kiezen voor een talentprogramma die je naast jouw baan volgt. Na een jaar ben jij een echte specialist in je vakgebied. Andere behoeften? Alles is bespreekbaar.

Je hebt een vast contactpersoon bij Voort die jou persoonlijk begeleidt en met je spart over jouw groei.

Persoonlijke begeleiding en evaluatiemomenten

Je krijgt een vaste consultant die alles voor jou regelt. Hij of zij staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Jouw consultant begeleidt je ook bij je sollicitatiegesprek en bij je (online) profilering.

Ook spreek je jouw consultant regelmatig om jouw voortgang te bespreken. Er zijn meerdere evaluatiemomenten per jaar om te bespreken hoe het met je gaat.

Samen kijken we naar jouw groeikansen. Met onder andere trainingen van de Voort Academy, coaching en het opleidingsbudget kom jij tenslotte verder.

Profiteer van ons landelijke netwerk

We hebben ingangen bij ruim 800+ technische bedrijven in heel Nederland. Hierdoor hebben we kennis van vacatures die nog niet gepubliceerd zijn, of niet openstaan via het bedrijf.

Ook bij jou in de buurt dus. Die bedrijven kennen we van binnen en buiten. En omdat we jou ook goed leren kennen, kunnen we de juiste match maken.

Bekijk een selectie uit onze opdrachtgevers.

Tussen deze vacatures in de Installatietechniek zit jouw volgende uitdaging!

Bij Voort helpen we jou de juiste baan te vinden. De baan die jou verder laat groeien in je ambities. Als specialist in de installatietechniek heb je de banen voor het uitkiezen, maar wat past nou echt bij jou? We kijken verder dan je CV. Want jouw kwaliteiten en persoonlijkheid staan bij ons voorop. Bekijk alle vacatures.

Vind jouw vacature om verder te groeien

Nieuw
Nieuw

Calculator E

Als calculator E-installaties ben je verantwoordelijk voor een betrouwbare en overzichtelijke kostprijsbegroting van elektrotechnische installaties….

Gepubliceerd 29 november 2023
  • Installatietechniek
  • MBO - 4
  • € 4.500,−
  • 's Gravendeel
  • 3 - 5 jaar
Nieuw
Nieuw

Beveiligingsmonteur

De klant een veilig en vertrouwd gevoel geven door beveiligingsinstallaties te installeren. Of je nu thuis of op je werk bent, iedereen wil zich veilig voelen. Daar zorg jij voor als beveiligingsmonte…

Gepubliceerd 29 november 2023
  • Installatietechniek
  • MBO - 3
  • € 3.500,−
  • Tilburg
  • 1 - 3 jaar

Kom vrijblijvend praten over jouw volgende stap

Stap 1
Bewerk stap 1
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Vul een geldig telefoonnummer in
Stap 2
Bewerk stap 4
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Curriculum Vitae
Geselecteerd bestand:
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Maximum bestandsgrootte van 2MB is overschreden.

Ben jij op zoek naar een baan in de Installatietechniek?

Heb je na het doorspitten van alle vacatures in de installatietechniek niet de vacature gevonden waar je direct enthousiast van wordt? In veel gevallen is het best lastig inschatten waar jij helemaal tot je recht komt. Voort helpt je de beste keuze te maken.

Als specialist in de technische arbeidsbemiddeling kennen wij ruim 800+ bedrijven in de techniek. We kennen de bedrijfscultuur en leren jou ook goed kennen. Zo kunnen we de beste match maken. Ook hebben we ingangen die je zelf niet hebt. En kennen we nieuwe vacatures voordat die online staan.

Stuur ons een open sollicitatie of neem contact op met één van onze recruiters of consultants en vraag direct een adviesgesprek aan. We denken graag vrijblijvend met je mee.