Werken in de
Geo-informatie

Werken in de Geo-informatie is divers en biedt interessante carrière mogelijkheden. Als specialist in het vakgebied verzamel en analyseer je geografische data. Je voorziet een scala van sectoren met waardevol advies. Hierbij kun je denken aan het adviseren bij GIS vraagstukken, modelleren van data, data FME conversies, automatiseringen met behulp van Python en het functioneel beheer van Geografische Informatiesystemen. Ontdek jouw mogelijkheden via Voort.

Vacatures   Talentprogramma   Adviesgesprek

Een baan waar jij tot je recht komt

Wil jij naast een toffe baan in de Geo-informatie je volledig kunnen richten op je ontwikkeling en op de hoogte blijven van de laatste trends in de Geo-wereld waardoor je sneller kan doorgroeien? Dan zit je bij Voort goed. Wij hebben een groot aanbod van diverse vacatures voor alle specialismen binnen het vakgebied. Via Voort kun je aan de slag in de Infra, Geo-ICT en Geo-informatie techniek.

Werken in de Geo-informatie betekent bij Voort dat jij een baan krijgt waar je blij van wordt. Waar jij jouw ontwikkeling kunt doorzetten en op je plek zit. Wij hebben vacatures op mbo-, hbo- en wo-niveau.

In veel sectoren speelt Geo-informatie een grote rol, denk aan bouw/infra, ICT, de energiesector, de groene sector en planologie.  Je kunt aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Van klein tot groot. Dit varieert van vacatures bij het kadaster, gemeenten, overheden en ingenieurs- en adviesbureaus. Je kunt via ons aan de slag als GIS specialist, GIS tekenaar, GIS applicatiebeheerder, Databeheerder GIS, landmeter, maatvoerder, BAG-BTG medewerker en data analist.

Wij gaan met jou in gesprek en kijken naar jouw ambitie, potentie en persoonlijkheid. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wij weten altijd welke behoefte er speelt bij onze opdrachtgever omdat wij dagelijks contact hebben met teamleiders van de afdelingen. Vervolgens gaan wij met ons team op zoek naar de plek die écht bij jou past. Jij houdt je focus op het afstuderen (of je huidige baan) terwijl wij gesprekken voor je regelen bij gerenommeerde bedrijven. Ben jij vervolgens positief? Dan gaat je carrière bij Voort van start!

Krijg vrijblijvend advies

Cheryl (55) blijft waardevol voor de arbeidsmarkt door het GIS Advanced Program

Je leven en carrière opgeven voor het onbekende? Je moet het maar durven. Alda Cheryl Balde geeft haar veilige leven op in de Filipijnen en vertrekt naar Nederland. Haar doel? Aan de slag als GIS Specialist. Voort heeft haar hierbij geholpen.

Dit krijg je bij Voort

Zeker van een goed contract en vast inkomen

Je komt bij Voort in dienst. Wij detacheren jou bij een van onze opdrachtgevers. Daarbij zorgen we dat jouw baan past bij je wensen en ambities. Je wilt tenslotte groeien!

Je blijft zelf de regie houden. Ook heb je de zekerheid van een goed contract. Detacheren is namelijk niet hetzelfde als werken bij een uitzendbureau.

Je hebt bij Voort dezelfde voorwaarden als wanneer je rechtstreeks bij een opdrachtgever in dienst zou treden. Jouw salaris is dus even hoog en de voorwaarden net zo goed.

Veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Bij Voort kan je alle kanten op. Zo kan je als professional kiezen uit een groot en divers aanbod aan technische én persoonlijke trainingen uit onze Voort Academy. Per jaar volg je drie trainingen kosteloos. Daarnaast krijg je een opleidingsbudget van € 1.250,- die je vrij kan besteden aan opleidingen, trainingen of coaching in overleg met jouw consultant en opdrachtgever.

Heb je 0 tot 3 jaar werkervaring? Dan kan je ook kiezen voor een talentprogramma die je naast jouw baan volgt. Na een jaar ben jij een echte specialist in je vakgebied. Andere behoeften? Alles is bespreekbaar.

Je hebt een vast contactpersoon bij Voort die jou persoonlijk begeleidt en met je spart over jouw groei.

Persoonlijke begeleiding en evaluatiemomenten

Je krijgt een vaste consultant die alles voor jou regelt. Hij of zij staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Jouw consultant begeleidt je ook bij je sollicitatiegesprek en bij je (online) profilering.

Ook spreek je jouw consultant regelmatig om jouw voortgang te bespreken. Er zijn meerdere evaluatiemomenten per jaar om te bespreken hoe het met je gaat.

Samen kijken we naar jouw groeikansen. Met onder andere trainingen van de Voort Academy, coaching en het opleidingsbudget kom jij tenslotte verder.

Profiteer van ons landelijke netwerk

We hebben ingangen bij ruim 800+ technische bedrijven in heel Nederland. Hierdoor hebben we kennis van vacatures die nog niet gepubliceerd zijn, of niet openstaan via het bedrijf.

Ook bij jou in de buurt dus. Die bedrijven kennen we van binnen en buiten. En omdat we jou ook goed leren kennen, kunnen we de juiste match maken.

Bekijk een selectie uit onze opdrachtgevers.

Tussen deze vacatures in de Geo-informatie zit jouw volgende uitdaging!

Bij Voort helpen we jou de juiste baan te vinden. De baan die jou verder laat groeien in je ambities. Als specialist in de Geo-informatie heb je de banen voor het uitkiezen, maar wat past nou echt bij jou? We kijken verder dan je CV. Want jouw kwaliteiten en persoonlijkheid staan bij ons voorop. Bekijk alle vacatures.

Vind jouw vacature om verder te groeien

Geo-ICT Developer

Word onze GIS-IT developer en breng databases tot leven, adviseer inhoudelijk, en maak GIS-data toegankelijk voor eindgebruikers.

Gepubliceerd 28 september 2023
  • Geo-informatie
  • HBO Master
  • € 3.500,−
  • Zaltbommel
  • 1 - 3 jaar

Kom vrijblijvend praten over jouw volgende stap

Stap 1
Bewerk stap 1
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Vul een geldig telefoonnummer in
Stap 2
Bewerk stap 4
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Curriculum Vitae
Geselecteerd bestand:
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Maximum bestandsgrootte van 2MB is overschreden.

Ben jij op zoek naar een baan in de Geo-informatie?

Heb je na het doorspitten van alle vacatures in de Geo-informatie niet de vacature gevonden waar je direct enthousiast van wordt? In veel gevallen is het best lastig inschatten waar jij helemaal tot je recht komt. Voort helpt je de beste keuze te maken.

Als specialist in de technische arbeidsbemiddeling kennen wij ruim 800+ bedrijven in de techniek. We kennen de bedrijfscultuur en leren jou ook goed kennen. Zo kunnen we de beste match maken. Ook hebben we ingangen die je zelf niet hebt. En kennen we nieuwe vacatures voordat die online staan.

Stuur ons een open sollicitatie of neem contact op met één van onze recruiters of consultants en vraag direct een adviesgesprek aan. We denken graag vrijblijvend met je mee.